Hvordan sikre Home Vegg Rammer til en Foundation

Hvordan sikre Home Vegg Rammer til en Foundation


Builders kaller prosessen med å sikre vegg rammer til en stiftelse "forankring". Mens bærende vegger må forankre til fundamentet med kraftige bolter, vegger som ikke bærer en strukturell belastning, kalt "partisjon" vegger, ofte legge til en stiftelse med lys-duty betongskruer og pulverpåvirkede negler. I tillegg til de forskjellige typer av ankere, er det to generelle fremgangsmåter for å forankre: støpt på plass ankere og ettermontering ankere. Mens utbyggere setter støpt på plass ankere i våt betong, ettermontering ankere installere i herdet betong. Lær de vanligste metodene for å sikre hjemmet veggrammer til en stiftelse, og ta kontakt med plantegninger og lokale byggeforskrifter for å velge den rette for ditt prosjekt.

Bruksanvisning

Feste Vegg Rammer til Cast-in-place Anchors

1 Strekk et målebånd over foundation langs stien av ankerboltene. Mål avstanden mellom ankerboltene og avstanden fra ankerboltene til stiftelsen kanten.

2 Strekk målebåndet på tvers av lengden av veggrammen største terskel plate. Markere plasseringen av hver bolt langs karmen plate. Butt en snekker torg mot kanten av karmen plate, plassere firkant over en bolt mark og bruke plassen kanten for å markere plasseringen av bolten i forhold til platens bredde; skjæringspunktet mellom de to merkene er hvor man må bore en adkomsthull for en ankerbolt. Legg ut hullene i de resterende bolter.

3 Fest en tre-kjedelig bit til en drill. Bor helt gjennom hver av bolthullene som er merket på karmen plate. Legg ut identiske skruehull på veggen rammens bunnplaten og bore ut hullene, ved hjelp av kraften drill.

4 Plasser karmen plate over støpt på plass ankerbolter. Heise veggen rammen over boltene og sette veggen rammens bunnplate på toppen av karmen plate. Justere kantene og endene av bunnplaten med kantene og endene av karmen plate. Plasser en skive og mutter på hver anker bolt. Stram mutterne med en skiftenøkkel for å feste veggrammen til stiftelsen.

Montere med epoxy og Anchors

5 Merk av plasseringen av hver anker bolt på herdet betong fundament, ved hjelp av en blyant. Plass og posisjon boltene etter dine tegninger eller byggeplaner. Fest en slagbor til en hammer drill.

6 Plasser et målebånd ved siden av litt og vikle et stykke malerens tape rundt boret akselen på målingen som representerer den totale dybden av bolt hull; stykke tape fungerer som en visuell indikator som forteller deg når du skal stoppe boring. Velg bolten dybde i henhold til byggeplanene.

7 Trykk på mur bit tips mot en bolt hull mark, aktivere drill og drill til malerens tape når grunnlaget overflate. Blås betongstøv fra hullet med en luftkompressor, eller suge støv med en støvsuger. Bor de resterende boltehull.

8 Fyll en bolt hull med anker epoxy inntil hullet er nesten full. Sett et anker bolt inn i epoxy og tørk bort overflødig epoxy fra hullet i felgen. Plasser en torpedo nivå ved siden av bolten og justere bolten til en loddrett stilling; uttrykket "lodd" refererer til en perfekt vertikal posisjon. Fyll de resterende boltehullene med epoxy, setter boltene og lodde boltene. La epoksyen herde i henhold til produsentens retningslinjer.

9. Legg ut posisjonen av forankringsboltene på veggen rammens terskel plate. Bruk en elektrisk drill og tre-kjedelig å bore anker bolt hull gjennom karmen plate. Legg ut og bore anker bolt hull gjennom veggen rammens bunnplaten. Legg karmen plate over boltene, plasserer veggen rammen over karmen plate og installere skiver og muttere for å feste veggrammen til stiftelsen.

Hint

  • Umiddelbart ren epoxy fra stiftelsens overflaten; epoksy er vanskelig å fjerne, og store klumper vil føre til at karmen plate å sitte ujevnt.

Related Articles

  1. Hvordan sikre en Kitchen Sink til en countertop
  2. Hvordan sikre en vegg til Concrete
  3. Hvordan sikre en Mini Greenhouse til en vegg
  4. Hvordan sikre en Wood undergulv til Concrete
  5. Hvordan legge ved en ramme til et bad speil
  6. Hvordan sikre en Splash Block til et bebygd Roofing System
  7. Hvordan sikre en Floor Lamp til sin base
  8. Hvordan sikre en bestefar klokke til en vegg
  9. Hvordan sikre en skjeve Mirror til en vegg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*