Hvordan skjerpe Wood innlegg

Hvordan skjerpe Wood innlegg


Skjerpet tre innlegg er nyttige når du installerer fekting eller støtte innlegg i grove områder der du ikke kan bruke et innlegg hull digger. Stolpene kan bli drevet ned i bakken ved hjelp av en maul eller post kjøring klubbe. Sliping tre innlegg kan gjøres på flere måter; den mest effektive avhenger av hvilken type av post som blir slipt og typen av tre.

Bruksanvisning

Sliping en runde Stake eller stolpe med et Hatchet

1 Brace innsatsen eller post på en sikker måte i en vinkel, peker bort fra deg, med den nederste enden hviler på bakken. Fest post mellom to trær som vokser tett sammen, kan du bruke den ene enden av en sagkrakk eller lage et stativ av polene for å holde den øvre enden av innlegget.

2 Tøm bakken rundt bunnen av innlegget. Fjern steiner eller andre gjenstander som kan skade stridsøksen. Bruk en haug med sagflis eller en flat bord for å hvile den nedre enden av innlegget eller satse på.

3 Stå eller sitte på huk litt bak og til side av stolpen eller stake, sette den på siden av kroppen din som er på motsatt side av hånden du hogge med. Ta tak i post eller stake over området som skal slipes, ved hjelp av den andre hånden. Plassert føttene bak den delen av innlegget eller stavs du skjerpe.

4 Bruk din dominerende hånd å holde stridsøksen på midsection av håndtaket. Med post eller stake godt avstivet, vinkel stridsøksen slik at det vil spikke av en tynn splint av tre fra bålet eller post. Hakk fast nedover og bort fra kroppen.

5 Fortsett spikke bevegelse, snu stolpe mellomrom, før det utvikler seg et poeng. Innlegget eller stake er klar til å kjøre i bakken.

Ved hjelp av en Saw skjerpe Innlegg skrevet av Milled Lumber

6 Plasser stykke trelast som kommer til å være stillingen på toppen av et bord eller en sag hest. La enden som skal slipes utvide åtte til 10 inches av bordet eller så hest.

7 Bruk en snekker torg for å markere midtpunktet i bunnen av innlegget; trekke ytterkantene av poenget. Dette vil gi en meiselformet spiss.

8 Plasser sagen på toppen av den markerte kanten. Skyv sagen bort fra kroppen din som du klipper hvis du bruker elektroverktøy. Plasser deg selv mot slutten av kuttet skal være i stand til riktig bruk sagen hvis du bruker en håndsag.

9 Vri frest trelast slik at kuttet kantene er topp og bunn, hvis ønskelig. Gjenta prosessen med å markere og kutte de to andre kanter. Dette vil slå meisel punktet inn i en pyramide-stil punkt.

Related Articles

  1. Hvordan Vanntett Wood innlegg
  2. Hvordan skjerpe Grass Shears
  3. Hvordan henge Wood Blinds
  4. Hvordan skjerpe Chain Saw Depth Gauges
  5. Hvordan Refinish Wood Møbler
  6. Hvordan Cut Wood for en Picnic Table
  7. Hvordan skjerpe en kjøtt Slicer Blade
  8. Hvordan skjerpe en Wood Plane
  9. Hvordan sette et innlegg i betong når det regner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*