Hvordan slå av røykvarslere

Røykvarslere bør ikke slås av eller koblet fra. Hvis de høres for ofte bør du flytte alarmen. Røykvarslere kan slås av for en periode, men. De har en stillhet funksjon som kan midlertidig stille en uønsket alarm for opptil ti minutter. Enheten er ikke slått av, det gjør bare det midlertidig mindre følsom for røyk.

Bruksanvisning

En Bestem at alarmen er falsk, og at det ikke er en brann.

2 Trykk på "Test / Silence" knappen på røykvarsler som slo alarm. Den røde lysdiode (LED) blinker hvert tiende sekund. Dersom alarmen er i en sammenvevd serie, den røde LED på de andre røykvarslere vil være slått av. Alarmen vil gå av. Alarmen vil høres igjen hvis de røyk nivået øker.

3 Trykk på Test / Silence "knappen igjen når røykvarsleren er i sin taushet modus innen ti minutter av første trykk på knappen. Enheten vil utføre sin test, vil timeren deretter nullstille og enheten vil være stille for en ytterligere ti minutter.

4 Survey bygningen for å finne et bedre sted for røykvarsleren. Se etter et sted som ikke er i luftstrømmene i nærheten kjøkken; minst tjue fot fra ovner og varmtvannsberedere; svært fuktige eller fuktige områder; i nærheten bad; støvete, skitne eller fet områder; trekkfulle områder; mindre enn 12-inches fra en fluorescerende lampen. Døde luftrom kan holde røyken fra å nå alarm. Typiske døde luftrom som bør unngås er nær hjørnene der tak og vegger møtes. Hold røykvarsler 4-inches fra et tak / vegg delta og ut av hjørnet.

Hint

 • Rengjøring av alarmen kan også hjelpe med falske alarmer. Bytt ut røykvarsleren hvis du tror det er feil.
 • Aldri koble fra strømmen for å slå en uønsket alarm. Det vil fjerne vern mot brann.

Related Articles

 1. Hvordan erstatte Wired røykvarslere
 2. Hvordan fungerer de interconnectrøykvarslere?
 3. Hvordan ta ut røykvarslere
 4. Hvordan Stopp Residential røykvarslere lyden
 5. Hvordan Kast gamle røykvarslere
 6. Hvordan jeg installere røykvarslere trenger i et datarom med Raised Floor?
 7. Hvordan erstatte Elektriske røykvarslere
 8. Hvordan Wire Electric røykvarslere
 9. Hvordan Kast brukte røykvarslere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*