Hvordan Strip og Splice Wire

Enten du installerer en armatur eller erstatte en stikkontakt, på et tidspunkt du trenger å strippe og skjøteledningene. De fleste elektriske prosjekter krever skjøting ledninger sammen. Mens du gjør det kan høres skremmende, med de rette verktøyene de fleste noen kan strippe og skjøte ledninger. Hvis du føler deg ambisiøs og du har den lampen på plass, nå er det på tide å lære.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til ledninger på hovedpanelet. Bruk wire strippere til å kle av om en tomme av isolasjon fra endene av hver ledning du vil være spleising. Vær forsiktig så du ikke skader ledningene mens stripping av isolasjon.

2 Splice de to endene av bare wire sammen ved å plassere dem ved siden av hverandre og vri med et par elektriske tang. Tre eller fire svinger av tang gjør en tilstrekkelig tilknytning.

3 Fest en wire mutter på det punktet der de to ledningene vri sammen. Vri ledningen mutteren til den ligger tett, eller til du kan ikke vri det lenger. Pass på at ledningen mutteren er riktig størrelse for måleren av tråd du bruker.

4 Pakk ledningen mutter og to ledninger med elektrisk tape for å sikre tilkoblingen. Dekke eventuelle synlige ledninger med elektrisk tape.

5 Tuck ledningene inn i koblingsboksen eller uttak, avhengig av hva slags prosjekt du gjør. Monter dekselet. Slå den elektriske strømmen igjen og test for å sikre at skjøten er god og du får strøm til apparatet eller stikkontakt.

Hint

 • Ikke bruk krympekontakter som disse er ofte ikke er sikker nok, og kan ikke gjøre en tilstrekkelig spleise.
 • Ta kontakt med en autorisert elektriker hvis du er i tvil når stripping og skjøting ledninger.

Related Articles

 1. Hvordan Strip Isolasjon Electrical Wire
 2. Hvordan Strip en emaljerte Wire
 3. Hvordan Strip in-line Wire isolasjon
 4. Hvordan Strip Heavy Gauge Wire
 5. Hvordan Strip kabel skjede og ledninger
 6. Hvordan Strip kobber kabling for Scrap
 7. Hvordan Strip oljebasert maling
 8. Hvordan Strip Paint Effektivt
 9. Hvordan Strip Innendørs malte vegger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*