Hvordan ta ned en gips og ikke ødelegge det

Fjerne gips uten å ødelegge det er vanskelig, men ikke umulig. I hovedsak må du fjerne alle skruene før skiftende styret eller du risikerer å knekke gips. Hvis gips montører brukt spiker i stedet for skruer, vil du ikke være i stand til å fjerne gips uten å forårsake betydelig skade. Uferdige styrene er lettest å fjerne, men det er mulig å fjerne skruene som er dekket med sparkelmasse. Dersom platene er malt, men det er umulig å fjerne skruene uten å grave i gips for å finne dem, noe som vil skade styret og gjøre arbeidet meningsløst.

Bruksanvisning

1 Bruk en våt svamp til å tørke bort noen sparkelmasse som gjemmer skruehoder. La vannet trekke i ca 30 sekunder, slik at leddforbindelsen mykner.

2 Bruk en skrue pistol eller skrutrekker til å fjerne skruene. Typisk vil skruene linje omkretsen av hvert enkelt bord og langs lengden av hver tre tapp på undersiden av brettet. Typisk skrue avstanden er hver 8. til 10 inches, men noen installatører strengt holder seg til den retningslinjen.

3 Skift styret litt for å finne ut om du gått glipp av noen skruer. Hvis en del av styret motstår bevegelse, er sjansen stor for at du gikk glipp av en skrue. Bruk svamp og vann for å vaske bort sparkelmasse og fjerne skruen med bore.

4 Fjern styret når den beveger seg lett. Senk den forsiktig ned på gulvet for å unngå ytterligere skade.

Hint

 • For malt gips, kan det være mulig å finne den generelle plasseringen av skruene med en elektronisk stud finder, men sjansene er enhetens lesing vil ikke være nøyaktig nok til å være nyttig.
 • Når du har installert bord, fylle ut de gamle skruehullene med flere lag med sparkelmasse.

Related Articles

 1. Hvordan Vask en New Era Cap uten å ødelegge det
 2. Hvordan Level & sheetrock eller gips på en ujevn tak
 3. Hvordan Antique en venetiansk gips vegg
 4. Hvordan å kutte ned & Spraymaling ekte trær
 5. Hvordan å tone ned et hvitt kjøkken
 6. Hvordan ta ned en runde over bakken svømmebassenget
 7. Hvordan lim ned bambusgulv
 8. Hvordan å vaske ned dyne hjemme
 9. Hvordan erstatte trepanel med gips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*