Hvordan ta Tar Ut av Carpet

Hvordan ta Tar Ut av Carpet


Finne tjære på teppe kan være nedslående. Den mørke, klebrige natur tjære gjør det synes umulig å fjerne. Ikke begynn å rippe opp tepper, tenker du må ha den erstattet. Tar trenger ikke å være en fast plass på teppet. Med de riktige produkter og metoder, kan du få tjære ut av teppet ditt på et blunk. Hensyn må tas, men slik at du ikke spre tjære videre eller skyve den dypere inn i teppet.

Bruksanvisning

1 Bruk en skje eller smør kniv til å forsiktig skrape opp så mye tjære som mulig. Ta deg god tid og arbeid forsiktig slik at du ikke spre tjære.

2 Fukt en ren klut med tørr-rensing løsemiddel. DAB løsemiddelet direkte på tjære stedet.

3 Blot området med en ren, tørr klut til å suge opp fuktighet. Alternativ dabbing på løsemiddel og bruke en tørr fille for å utslette opp fuktighet til det ikke mer tjære løfter fra tepper.

4 Kombiner en ss. hver av eddik, bleike og lanolin-fri oppvaskmiddel med 2 kopper varmt vann i en bolle hvis tjære flekken fortsatt. Med en ren fille, bearbeid blandingen på tjære spot, så blot opp fuktighet med en tørr fille. Alternativ dabbing på rengjøring blandingen og soaking det opp med tørr fille til all tjære er borte.

5 Skyll tepper av blotting området med en ren klut og kaldt vann. Suge opp overflødig fuktighet med en tørr fille, så la tepper lufttørke resten av veien.

Related Articles

  1. Hvordan Clean Battery Acid Fra Carpet
  2. Tips om hvordan du tar Carpet opp av av Betong
  3. Hvordan Clean Tar av Carpet
  4. Hvordan Clean Silly Putty Fra Carpet
  5. Hvordan du kan leie en Carpet Cleaner
  6. Hvordan lage kolonner Out of Carpet Rolls
  7. Hvordan velge riktig type av Carpet
  8. Hvordan hjelpe Mål for Carpet
  9. Hvordan Clean Broken Glass Off Carpet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*