Hvordan ta vare på Grape Spiderwort

Spiderwort er det vanlige navnet av blomstrende planter i Tradescantia slekten, som inneholder rundt 71 arter. Den Andersoniana gruppe spiderworts består av hybrider mellom flere av disse artene, primært T. virginiana, T. ohiensis og T. subaspera. En av disse sortene er Concord Grape, som har lilla-blå blomster om en tomme i diameter. Dette anlegget er innfødt til østlige USA, og det er også en populær hageplante.

Bruksanvisning

1 Grow drue spiderwort utenfor i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 9. Dette anlegget er hardfør i områder hvor den laveste temperaturen av året er mellom minus 30 og 30 grader Fahrenheit. Grape spiderwort vokser også godt som en potteplante.

2 Plant drue spiderwort i rik jord for best vekst. Dette anlegget kan også tåle en rekke jordtyper. Grape spiderwort foretrekker full sol, men kan også vokse i delvis skygge. En sørlige vinduet er vanligvis den beste innendørs plassering for dette anlegget.

3 vann for å holde på fuktigheten i jorda eller bløte i vekstsesongen. Grape spiderwort har også noen toleranse for tørr jord, men bladene blir brune når planten ikke får nok vann.

4 Beskjær blomstene med beskjæringssakser etter at de dør for å oppmuntre flere blomstringen. Drue spiderworts har en utvidet blomstrende sesong som kan vare fra våren gjennom tidlig høst. Denne sorten er mer oppreist enn de fleste varianter av spiderwort og er mindre sannsynlighet for å kreve støtte.

5 Divide drue spiderwort om våren eller høsten. Fjern hele anlegget fra jord uten å skade røttene. Skjær løvverk med beskjæringssakser og skjær røttene i seksjoner av omtrent lik størrelse. Plante avdelinger i andre steder på samme jorddybde som den opprinnelige plasseringen.

Related Articles

  1. Hvordan Cut Tilbake Concord Grape Spiderwort
  2. Hvordan ta vare på Grape Plants
  3. Hvordan ta vare på Grape borekaks
  4. Hvordan ta vare på Purple Spiderwort
  5. Hvordan ta vare på skinnmøbler
  6. Hvordan ta vare på en Cobra Lily
  7. Hvordan ta vare på White Goose dundyner
  8. Hvordan ta vare på KitchenAid rustfritt
  9. Hvordan ta vare på en Anthurium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*