Hvordan ta vare på Longan Planter

Longan (dimocarpus longan) er en art av fruktbærende tre hører hjemme i det sørlige Asia og de omkringliggende øyene. Det er mye dyrket i tropiske områder for sin runde, 1-tommers lang frukt som er verdsatt for sine søte, saftig kjøtt og lys-oransje farge. Longans er enkle å ta vare på i varme, frostfritt, områder som Florida og Sør-California. Mange gartnere legge trærne til deres landskapet for sin dekorative verdi og fruktbærende potensial. Trærne ikke sette frukt hvis utstyrt med regelmessig fôring og vanning i vekstsesongen, som ofte er tidkrevende.

Bruksanvisning

1 Vann longan trær en gang i uken til en dybde på 3 inches for sine første 2 år med vekst. Øke vann 3 inches to ganger i uken når de begynner bærer frukt. Vanne trærne fra april til september. Slutt vanning i september slik at treet kommer inn dvalen.

2 Fôr longan trær for seks til åtte uker i løpet av sitt første år med vekst. Påfør 1/4 pund av 6-6-6 formel gjødsel ved hver fôring. Øker fôring til 1/2 pund hver seks til åtte uker når trærne begynner å bære frukt. Mate longans fra april til september.

3 Luking rundt bunnen av longan trær så ofte som mulig eliminerer konkurransen fra ugress. Hold omliggende hagen vegetasjon minst 15 meters avstand fra longan trær som er dyrket for fruktproduksjon.

4 Spreading en 3 tommers tykt lag av nøytral kompost mulch i en 6-fot radius rundt longan trærnes basen regulerer jord temperatur og fuktighetsinnhold. Sett på kompost mulch hvert år etter første fôring tidlig på våren.

5 Se etter tegn på insektplager, slik som hengende, gul eller tidlig droppet blader. Kontakt en sertifisert arborist å diagnostisere og behandle infeksjoner siden hjemme behandling er sjelden vellykket.

Hint

 • Longan trær er hardføre til USDA hardførhet sone 9a.
 • Longan trær er hardføre til US Department of Agriculture plante hardførhet sone 9a.

Related Articles

 1. Hvordan ta vare på Zebra Plant på en enkel måte
 2. Hvordan ta vare på epifyttiske planter
 3. Hvordan ta vare på Funeral Plants
 4. Hvordan ta vare på Bamboo Planter
 5. Hvordan ta vare på syke planter
 6. Hvordan ta vare på en plante
 7. Hvordan ta vare på bonsai planter
 8. Hvordan ta vare på og plante en Cedar Tree
 9. Hvordan ta vare på Grape Plants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*