Hvordan ta vare på Umbrella Planter

Den hardføre paraply planten vokser stammer som er 2 til 4 fot høy. Bladene på toppen av stilkene fan ut som en paraply. Anlegget vil produsere en beige blomst hvis det er tatt vare på riktig måte. Plantene kan brukes i planters, i myrer eller i vann hager i områder der temperaturen er ideelle. Utendørs, vil paraplyen planten vokser veldig godt i sone 8 til 11, men det er en ideell potteplante i tillegg.

Bruksanvisning

1 holde anlegget i temperaturer mellom 50 til 75 grader F. Plantene trenger høy luftfuktighet. Misting bladene mellom vanning vil gi det høyere luftfuktighet planten trenger. Paraplyen anlegget vil vokse godt utendørs i en pott i løpet av sommeren og innendørs i de kalde månedene.

2 Plant paraplyen anlegget i et lyst sted med indirekte sollys. Vest og øst sider av huset vil fungere best.

3 Vann anlegget ved gjennomvåt jord og la jorden tørke ut før vanning igjen. Temperaturen på vannet som brukes bør være varm å ta på. Holde anlegget potten ut av stående vann ved å sette potten på grus for drenering.

4 Gjødsle anlegget hver uke i løpet av våren og sommeren måned med en gjødsel som er løselig med vann. Ingen gjødsel bør gis i løpet av høsten og vinteren.

5 Beskytt anlegget fra midd ved å holde fuktigheten rundt planten høyt. Hvis midd angrep anlegget, kan du bruke en såpevann i mister flasken for å spray anlegget. Sørg for å få den under sider av bladene.

Related Articles

  1. Hvordan ta vare på Zebra Plant på en enkel måte
  2. Hvordan ta vare på epifyttiske planter
  3. Hvordan ta vare på Funeral Plants
  4. Hvordan ta vare på Bamboo Planter
  5. Hvordan ta vare på syke planter
  6. Hvordan ta vare på en plante
  7. Hvordan ta vare på bonsai planter
  8. Hvordan ta vare på Longan Planter
  9. Hvordan ta vare på og plante en Cedar Tree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*