Hvordan Tegn en blomst arrangement

Avhengig av hvilken type blomst arrangement du prøver å portrettere, det finnes teknikker som kan hjelpe tegningen din slik at den ikke blir for komplisert eller skremmende. Ikke hver blomst må være perfekt eller identiske med hverandre for å se realistisk på tegningen.

Bruksanvisning

En Bestem hva som vil holde ditt arrangement sammen, for eksempel en vase eller bånd. Dette vil bidra til å fastslå hvor stor ordningen vil være og hvor mange blomster du bør trekke for å gjøre ditt arrangement se fullstendig.

2. Bestem hva slags blomst arrangement du ønsker å tegne, enten det er konservativ, med tre store blomster som knutepunkter eller uformell og uniform, med alle blomstene ser like og utfyller hverandre. Det finnes mange forskjellige typer av utsprungne blomster og knopper å velge mellom, inkludert blomster med store, dråpeformede, tett trukket blader (som roser), blomster med små, tynne, ovale blader (som tusenfryd eller Urter) eller blomster med cloud-formet kronblad, som utgjør en stor blomst (for eksempel hortensia eller peoner). Blomstene kan være hvilken som helst farge du velger.

3 Tegn blomsterknopper rundt utsprungne blomster (roser, eller peoner, for eksempel), ikke i en rett linje, men i sikksakk mote. Eller trekke mange små knopper og utsprungne blomster (som tusenfryd eller Urter) som sammen er ikke alle i samme høyde. Tegn blomster og knopper flere inches over og rundt vase, hvis du ønsker å legge stengler, eller overlappende din vase hvis du velger å ikke ha stammer showet.

4 Design og trekke filler blomster eller grønne å fylle tomrommene rundt de tre store blomster eller lite mellomrom mellom de ensartede blomster allerede trukket. Disse fyllstoff bør se annerledes ut, men utfyller blomstene som allerede er trukket.

5 Legg til stengler, hvis du velger, som er tykk og taper mot bunnen eller er tynne og buet hele. Du kan legge torner eller annen tekstur, avhengig av hvilken type blomster du tegner. Legg bladene under blomster og knopper du har trukket eller festet til stilkene. Bladene kan være bred og i form av en dråpe eller lang og tynn, i likhet med et stykke tykt gress.

Hint

  • Hvis du har problemer med å tegne knopper av blomster, kan du bruke sjablonger eller andre former for å veilede you.You ikke trenger å legge blader til hver blomst i ditt arrangement.

Related Articles

  1. Hvordan lage en blomst arrangement for en Pool
  2. Hvordan lage en blomst arrangement for et lite bord
  3. Hvordan Tegn vakre blomster
  4. Hvordan lage en blomst arrangement i et tårn Vase
  5. Hvordan lage en blomst arrangement i et høyt glass Container
  6. Hvordan lage en Flower Arrangement bruke kunstige blomster
  7. Hvordan lære Floral Arrangering Online
  8. Hvordan Hang en blomst Ball for Soverom Ideer
  9. Hvordan lage en blomst ordning med røde roser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*