Hvordan Tegn en høyde i et landskap design

Hvordan Tegn en høyde i et landskap design


En luftig utsikt over landskapet gir en grunnleggende plan for plassering, som viser plasseringen av planter, vann og andre elementer som effekt utforming som bygninger og terrasser. Elevation landskapstegninger gi hodet på visning, viser relative høyder av landskapet funksjoner. I denne visningen, en nedsunket uteplass, en åsside, en hekk, en gate og en hevet grensen alle viser i forhold til hverandre. Profesjonelle landscapers studie landskapet tegneteknikker for å gjengi design for å passe en bestemt innstilling og for å formidle design funksjoner. Med grunnleggende teknikker, tegne forhøyninger i landskapet for å planlegge et verksted eller et annet prosjekt.

Bruksanvisning

1 Undersøk høyde landskaps tegninger i bøker eller nettsteder for å ha modeller å jobbe fra.

2 Velg visning for heving landskapet tegningen. For eksempel trekke front yard i en rett-på utsikten fra gaten.

3 Mål tunet og de ​​relevante funksjoner. For eksempel måle over front yard fra gjerdet på den ene siden av gjerdet på den andre siden. Mål bredden og høyden på porten. Mål høyden og bredden på eksisterende landskaps funksjoner som statuer, blomsterbed grenser, steinblokker, støttemurer, busker, trær og andre faste elementer som vises i front-yard visning.

4 Tegn elementer i forgrunnen i den foran høyde liggende design. Lag en praksis skisse på grid papir ved hjelp av omfanget av en tomme til en fot og trekke projeksjon på millimeterpapir med blyant. For eksempel trekke porten i front. Hvis portstolpene måler 7 fot høy, tegne en linje som strekker seg opp 7 ruter. Halv kvadrat tilsvarer halvparten en fot.

5 Fyll ut alle funksjonene på verksted for riss, plassere elementer som er lengre tilbake fra fronten i sine relative posisjoner til elementer i forgrunnen og huset. For eksempel, hvis en statue er stilt opp foran stuevinduet, sentrere det på den måten på høyde tegning.

6 Stå på utsiktspunktet posisjonen til heving tegning for å sjekke nøyaktigheten. Sjekk at du representerte alle de stasjonære trekk i landskapet --- elementer som holder seg på plass --- i høyden tegningen. Slett og korrigere eventuelle feil. For eksempel, hvis flaggstangen manglet, trekke den inn, og nøye slette bakgrunnen linjer som krysser flaggstang linjer.

7 Fyll ut planter som trær og busker i grønn blyant, statuer i grå, farge i huset, gate og andre funksjoner.

Hint

 • Hvis verkstedet har et privatliv gjerde, trekke utsikt over gården fra innsiden av gjerdet.
 • Hvis det er store elementer obscuring det området du ønsker å designe, lage en høyde landskapet tegning med en vinklet synspunkt --- for eksempel stå på hjørnet av gården, hvor du kan se forbi hekken til en visning av fontenen til bestemme hvor du vil plassere benker og planter.
 • Stort område landskap planer blir ofte gjengitt på en en-til-8 eller en-til-10 skala. Å trekke det tidligere uten en skala linjal, bruke en vanlig linjal med 1/8 tommers tilsvarer en fot.
 • Bruk tracing papir for å lage flere design for samme syn.

Related Articles

 1. Hvordan Tegn en hvelvet tak
 2. Hvordan tegne grafen til veksten av en Bean Plant
 3. Hvordan Tegn Interiør Design
 4. Hvordan Tegn Heving av en låve
 5. Hvordan Tegn en Pergola Design
 6. Hvordan tegne enkle hus planer
 7. Landskap Design og Planter
 8. Berømte Landskap Design Planer
 9. Hvordan Tegn Landskap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*