Hvordan Tegn Yard Mål for Landscaping

Et vakkert anlagt verftet legger til hjemmet samlede verdi. Som med å bygge et drømmehus, innebærer landskaps en nøye lagt ut plan som fungerer som en guide til følge, om du utfører arbeidet selv eller overlate planen over til en lisensiert entreprenør. Utarbeidelse dimensjonene av verftet er viktig å gjøre drømmen bakgården til ditt drømme hjem en realitet.

Bruksanvisning

1 Bruk målebånd for å måle verftet til å være anlagt; hvis tomten er stor nok, mentalt dele det inn i seksjoner, slik som foran, bak, sider, etc., for enkel planlegging. Måle hver del av tunet på langs, deretter bredde-messig. Multipliser disse som følge tallene for å få den totale verftet plass i kvadratfot.

2 lag skisse verksted på et stykke papir, ved hjelp av linjal for å gjøre rettere linjer hvis ønskelig. Sørg for å inkludere eksisterende elementer som du ønsker å forlate uendret (dvs. blomsterbed, trær, etc.). Skriv i dimensjonene på verksted for å vise lengde, bredde og total arealet.

3 Tegn og merke noen spesielle planter eller dekor du vil ha med i landskapet. Dersom nye blomsterbed skal bygges, omfatter de ønskede dimensjoner av hver seng. Når fornøyd, spore over tegningen i svart blekk.

Related Articles

  1. Hvordan tegne et hus plan for å skalere
  2. Hvordan Tegn en Rørleggerblueprint for en bolig hus
  3. Hvordan Tegn en planløsning for å omorganisere og dekorere rom
  4. Hvordan få Jernbane bånd for Landscaping
  5. Hvordan Tegn Mosaic Tile Design for en tabell
  6. Hvordan beregne Yards of Concrete for en Foundation
  7. Hvordan beregne Yards of Concrete for en Basement
  8. Hvordan du kjøpe blomster for Landscaping
  9. Hvordan Tegn en Ceiling Design for overnatting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*