Hvordan Tile en dusj Entrance

Du har noen alternativer når flislegging en dusj inngang. Du kan legge flere brikker eller en stor terskel stein. Det viktigste er å sørge for at de fliser eller stein er litt på skrå mot sluket, slik at eventuelt vann som spruter på dem vil strømme mot avløpet og ikke inn på badet. Som med alle flislegging prosjekter som involverer en dusj, kan eventuelle feil i flislegging dusjen inngangen føre til lekkasjer og kostbare skader. Dette betyr at du bør ikke flis dusjen inngangen som første flislegging prosjektet.

Bruksanvisning

1 Spread Latex-forsterkede thinset på dusjen terskelen med en tannsparkel. Gre thinset med kanten av tannsparkel, danner spor.

2 Plasser terskelen stein på thinset. Hvis du bruker flis, plasserer brikkene på thinset, med plast fliser avstandsstykker mellom flisene.

3 Plasser en beater bord på toppen av stein eller fliser og trykk på det med en gummihammer. Dette bygger stein eller fliser i thinset.

4 Plasser et nivå på stein eller fliser med den ene enden peker mot dusjen renne. Trykk på fliser eller stein med skaftet på en hammer før boblen i nivået bare berører nivået linjen lengst fra avløpet. La thinset tørke over natten.

5 Fjern flisen avstandsstykker. Spre fugemasse på flisene med en fugemasse flyte. Trykk fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene. Skrap overflødig fugemasse ut av overflaten av fliser med kanten av fugemasse flyte. Tørk vekk eventuelle gjenværende fugemasse rester fra flisene med en fuktig svamp før fugemasse tørker. Kjør hjørnet av en fuktig svamp langs fugemasse linjene for å danne en jevn dybde.
Hvis du brukte en terskel stein, trenger du ikke å bruke fugemasse.

Hint

  • Bruk Bullnose fliser for de eksponerte kantene av dusj inngang, siden de har ferdige kanter.

Related Articles

  1. Hvordan Tile en dusj kabinett Ceiling
  2. Hvordan Tile Sement dusj gulv
  3. Hvordan Tile en dusj på en yttervegg
  4. Hvordan Tile en dusj over gipsvegger
  5. Hvordan Tile en dusj Bottom
  6. Hvordan Tile en dusj From Scratch
  7. Hvordan Tile en dusj med granitt eller skifer
  8. Hvordan Tile en dusj Base & Hold Slope
  9. Hvordan Tile en dusj med granitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*