Hvordan Trekke en Slipper Chair

Hvordan Trekke en Slipper Chair


Forlenge levetiden til en vintage stol, eller bare gi en stygg stol en makeover-reupholstering er veien å gå. Det er grønt, det er gøy, og det vil gi rommet et helt nytt utseende. Slipper stoler er lettere å reupholster enn hvilestoler eller klubb stoler siden de har ingen arms.The største utfordringen her er å holde stoffet stram som du sikre det. Føl deg fri til å ha en venn låne en hånd å holde stoffkantene trukket stramt som du stifte det ned.

Bruksanvisning

Diagram og fjern Nåværende Møbeltapetsering

1. Tegn et diagram av stolen med en merkepenn og papir. Dette vil bli brukt til å markere deler av fjernet møbeltrekk og holde orden på hvor hver brikke skal gå under montering.

2 Snu stolen over. Bruk tang til å fjerne stifter og kramper som holder dagens polstringen på plass.

3 Fjern alle gjeldende møbeltrekk stykker, merke dem med et tall, og indikerer at tallet på diagrammet. Du må kanskje bruke stoff saks for å skille stykker på sømmer. Prøv å fjerne disse brikkene i store, rene kanter figurer-du vil bruke dem som et mønster for å kutte nye brikker.

Skjær New Batting og Møbeltapetsering

4 Skjær ett stykke vatt som vil dekke stolen tilbake og et annet stykke å dekke stolsetet. Bruk bomull eller bomull / poly vatt for komfort og holdbarhet; hvis du velger ull vatt, sørg for at den er needled ull i stedet for lagdelte ull.

5 Staple vatt til stolen rammen. Prøv ikke å stifte i sentrum av stolen tilbake eller pute; stedet, trekke vatt stram og stifte det til kantene av disse områdene.

6 Skjær nye møbelstoff stykker ved hjelp av kasserte stykker som sjablonger. Sørg for å la to inches av ekstra stoff på hver kant.

Fest New Polstring: Chair Tilbake

7 Fest stolen tilbake nye møbeltrekk først. Pass på at stoffet er stram og stift til stolen rammen. Det er greit hvis du har ekstra stoff hengende av sidene; trim til en halv tomme med saks.

8 Legg stolen foran nye setetrekk på plass og sikre en side av gangen. Tuck stoff nederst i seteputen sin vatt og stift på plass. Trekk stoffet stramt i løpet av seteryggen og fold i henhold til søm lapper stolen tilbake søm av en kvart tomme. Hvis stoffet virker wadded opp eller for omfangsrik, trim til søm ligger flatt. Stift på plass. Gjenta prosessen for sidesømmene.

9 Skjær strimler av welting lenge nok til å dekke skjøtene du bare stiftes ned. Sy på plass rett over sømmen.

Fest New Polstring: Chair Seat

10 Legg stolsetet nye setetrekk på plass, noe som gjør at stykke stoff er sentrert over setet. Fra under setet, trekk stoffet kanter for å gjøre det stram og sikker midlertidig med maskeringstape.

11 Staple på plass.

12 Klipp strimler av welting lenge nok til å dekke eventuelle synlige sømmer. Sy på plass rett over sømmen. Du kan ikke ha noen synlige sømmer på bunnen; det vil avhenge av om du brukte en stor brikke for hele puten, eller måtte dekke setet ved siden av hverandre.

13 Trim overflødig stoff fra undersiden av stolen. La ikke mer enn en kvart tomme strekker seg forbi dine stifter.

Hint

  • Hvis vatt blir uhåndterlig når du er stifting den rundt stolens hjørner, brette og brette vatt på samme måte som du ville en flat ark når du er tucking det under en madrass.

Related Articles

  1. Hvordan Trekke en Mission Chair Seat
  2. Hvordan Trekke en nedstrippet Chair
  3. Hvordan Trekke en Dining Chair Tilbake
  4. Hvordan Trekke en Tuftet Chair
  5. Hvordan Trekke en Rattan Chair
  6. Hvordan Trekke en viktoriansk Chair
  7. Hvordan Trekke en Dining Chair Seat
  8. Hvordan Trekke en Barrel Chair
  9. Hvordan Trekke en Accent Chair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*