Hvordan Wire en elektrisk tørketrommel

Mens kabling en elektrisk tørketrommel er en relativt enkel prosess, det tar en mengde av forsiktighet for å unngå skader på deg selv og skade på maskinen. Et riktig kablet tørketrommel vil unngå en rekke potensielle problemer i driften av maskinen. Følg disse trinnene for å koble en elektrisk tørketrommel riktig.

Bruksanvisning

1 Identifisere riktig ledningen ved å se på mottaket i veggen. Du trenger å matche ledningen til den type kontakt. Hvis du ikke allerede har den riktige ledningen, kan du kjøpe en til enhver velassortert jernvarehandel.

2 Vet ledninger 'funksjoner. Det er viktig at du forstår hva hver ledning gjør, slik at du kan koble maskinen riktig. De to utenfor ledninger (vanligvis rød og svart) er live, eller "hot", ledninger. Den midterste ledningen (mulig hvit) er nøytral. En fjerde ledningen er en barmark wire, og er vanligvis merket som sådan ved kilden.

3 Kontroller at du har riktig sikringsskapet installert. Du bør ha en høy kvalitet 220V bryter som er i god stand. Selv om du teknisk sett ikke trenger å slå av hovedbryteren for å koble tørketrommelen, anbefales det at du gjør dette av sikkerhetsmessige grunner.

4 Identifiser de ulike breaker busser. Du bør vite hvilke som er grunnen, lever og nøytrale busser.

5 Koble hver ledning med sin passende buss. Den nøytrale ledningen skal være koblet til nøytral buss (begge er i midtstilling) og skrudd fast på plass. Gjør det samme med strømførende ledninger og med jordledningen, hvis det er tilgjengelig.

Related Articles

  1. Hvordan Wire en elektrisk tørketrommel til en Circuit Breaker
  2. Hvordan Wire en elektrisk bryter / Beholder
  3. Hvordan Wire en Maytag tørketrommel Pigtail
  4. Hvordan Vent en elektrisk tørketrommel
  5. Hvordan Wire en elektrisk Dryer Outlet
  6. Hvordan Wire en Performa tørketrommel
  7. Hvordan Wire To elektriske tjeneste paneler Med One Serviceavtale Entrance
  8. Hvordan vet en elektrisk tørketrommel fra en gass tørketrommel
  9. Hvordan fikse en elektrisk tørketrommel som har ingen varme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*