Hvorfor bør du ikke bruke propangass i en Natural Gas brenner?

Hvorfor bør du ikke bruke propangass i en Natural Gas brenner?


Gassapparater er utformet for å kjøre enten på naturgass eller propan gass, også kjent som flytende petroleumsgass eller LPG. Selv om de to brensler er gasser, kan de ikke brukes som erstatning for hverandre i umodifiserte gassapparater. Hvis du prøver å kjøre en umodifisert naturgass brenner eller apparatet på propan, vil det ikke kjøre rett og du risikerer en fare for brann eller eksplosjon.

to Forskjeller

De to største forskjellene mellom naturgass og propan er tjenesten trykket der de er levert til apparatet og varmen energien de produserer. Propan fra en tank eller flaske leveres på et mye høyere arbeidstrykk enn naturgass fra gassnettet. Propan har også mer enn to ganger den varmeenergi per cubic foot at naturgassen har. Propan produserer 2,516 British thermal enheter per kubikk fot, sammenlignet med 1,012 britiske varmeenheter for naturgass. Gasstilførselsåpning i en naturgass-brenner er mye større enn i en propanbrenner på grunn av det lavere arbeidstrykk og lavere varmeenergi, og naturgassen brenner er større enn en propanbrenner av tilsvarende varmeeffekt. Regulatoren i en naturgass apparatet leverer en større gassvolum enn en propan regulator.

Større og Hotter

Hvis du putter propan gjennom en umodifisert naturgass apparatet, vil du få en mye større og varmere flamme enn naturgass apparatet er designet for å håndtere. Dette kan få katastrofale konsekvenser. I beste fall kan du ødelegge apparatet. I verste fall kan enheten eksplodere forårsaker skade, død eller skade på eiendom. Mange typer av naturlige gassapparater kan konverteres for bruk med propan. Varmtvannsberedere, ovner, ovner og varmeovner som kan konverteres trygt vil bli merket som cabriolet og kan omfatte en konvertering kit i apparatet emballasje. Men noen nyere apparatet modeller er designet for en drivstoff og kan ikke trygt bli konvertert til en annen drivstoff. Deres apparatet etikettene vil oppgi riktig drivstoff og at apparatet ikke er konvertibelt.

konvertering Steps

Konvertere en naturlig gass enheten til propan involverer flere trinn. Først må du skaffe et ombyggingssett spesielt utviklet for merke og modell av gassapparatet. Dette sikrer at delene vil passe riktig. Konvertering innebærer å erstatte den brenner naturgass åpningen med en propan åpning som har et mindre hull. Du må også erstatte naturgass regulator med en propan regulator for å sikre korrekt trykk og gassvolum på brenneren.

New Burner

Du kan også ha å erstatte naturgass brenner med en mindre utviklet for propan. Ved hjelp av en feil størrelse brenner kan føre til ufullstendig forbrenning som produserer dødelige karbonmonoksid. Til slutt, må du justere brennerens luftespjeldet fordi propan krever et annet drivstoff-luft-forhold enn naturgass. Hvis du er usikker på om du er opp til konverteringen oppgaven, bør du konsultere en lisensiert gasstekniker som kan gjøre en trygg og pålitelig konvertering.

Related Articles

  1. Hvorfor bør sitronsaft ikke brukes til å rense Brass?
  2. Hvorfor bør du ikke bruke Gold Mulch?
  3. Gassovn slår seg ikke på og lekker en Natural Gas Smell
  4. Hvorfor kan du ikke bruke Cast Iron på glass-top Ovner?
  5. Hvorfor kan du ikke bruke en støpejern Skillet på et glass kokeplate?
  6. Hvorfor ikke bruke Draino i et toalett
  7. Hvorfor Min Iris Blomster Ikke Bloom?
  8. Hva Cleaners ikke å bruke i en septiktank
  9. En Weed Eater som ikke bruker Linje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*