Hvorfor har du å Season Cast Iron?

Støpejern gir en umiskjennelig svi og en nesten grillet smak til maten. Støpejern er en mye eldre kokekar materiale enn mer moderne kolleger som non-stick, Calphalon og aluminium, og er litt mer arbeidskrevende enn andre, nyere kokekar å vedlikeholde. Heldigvis, med noen få enkle teknikker, kan du sikre utholdenhet av støpejern og nyte alt det har å tilby deg og din matlaging.

Hvorfor sesongen?

Støpejern er ikke naturlig non-stick - langt fra det, faktisk - så en støpejern skillet må endres noe for å sørge for at mat vil ikke holde seg til det. Av samme grunn som bakere bruke spray olje eller smeltet smør til en bakervarer panorere for å sørge for at de bakt matvarer vil frigjøre fra pannen når du er ferdig matlaging, påføre et lag med olje, smult eller fett på innsiden av støpejern skillet vil gi det en non-stick overflate som også gir en subtil smak til mat kokt i det.

Hvordan Season

Krydder teknikker varierer, men generelt prosessen innebærer å bruke noen form for fett på innsiden av en støpejern skillet og bruke svak varme for å stille lag av fett på innsiden av pannen. Bruke et papirhåndkle for å anvende en hvilken som helst type fett - vegetabilsk olje, olivenolje, smult, bacon fett eller fett - til innsiden av skillet. Plasser skillet på komfyren i løpet svak varme i 5 til 10 minutter eller i en forvarmet 350-graders F ovnen i 1 time.

Når skal Season

Støpejern kokekar bør være krydret minst to ganger når du først kjøpe dem, før du koker noe i dem. Regelmessig re-krydder er nødvendig, avhengig av hvor ofte du bruker støpejern kokekar. Krydder pannen hver tredje eller fire ganger du bruker den til å lage noe vil sørge for at det varer lenge. Unnlate å re-sesongen kjelen på en jevnlig basis vil føre mat å holde seg til pannen. Matvarer kan også reagere med jern hvis kokekaret ikke jevnlig re-krydret, formidle en litt metallisk smak til kokt mat.

betraktninger

Unngå å bruke for mye olje når krydder din støpejern kokekar som dette vil skape et lag av overflødig olje på toppen av kjelen som vil raskt gå harsk når den lagres. Noen produsenter tilbyr nå "pre-krydret" støpejern som sparer deg bryet med å måtte sesongen dem selv. Produsenter også bruke proprietære olje blander som er spesielt tilpasset egenskapene til sine egne støpejern.

Related Articles

  1. Hvordan Re-Season Cast Iron Cookware
  2. Hvordan Season Cast Iron Cookware på en Brann
  3. Hvordan jeg Seal Har PVC i Cast Iron?
  4. Hvordan Season Cast Iron kaminer
  5. Den beste måten å Season Cast Iron stekepanner
  6. Hvordan Season Cast Iron Fryers
  7. Hvordan Season Cast Iron Grill kaminer
  8. Hvordan Season Cast Iron Cookware Uten en Oven
  9. Hvordan Season Cast Iron Pans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*