Ideer for å fjerne eller mørkere Takvinduer

Ideer for å fjerne eller mørkere Takvinduer


Fjerning eller mørkere din takvindu er bare to alternativer når du ønsker å redusere lyset som kommer gjennom dette vinduet til himmelen. Uansett hvilken størrelse takvindu er, vil fjerne det forårsake moderat til store skader på taket. Du er ikke bare å reparere hullet den forlater, må du knytte det reparerte området til resten av taket. Hvis takvindu gir du for mye lys, enklere og mye billigere alternativer finnes for å gjøre den mørkere opp.

vindu Film

En rask og enkel måte å mørkne takvindu er å bruke vindu film. Dette produktet kommer i alle forskjellige grader av lys filtrering slik at du kan velge hvilken type solskjerming du trenger. Den kommer i en rull og installeres uten selvklebende materiale til innsiden av takvindu. Filmen klamrer seg til vinduet, noe som gjør installasjonen meget enkel. Vindu film kommer i en rekke utførelser fra boble glass til faux glassmalerier. Denne filmen kan fjernes lett når du ikke lenger trenger eller ønsker dens virkninger. Det skader ikke glass eller plast av sollyset.

blinds

Persienner er laget spesielt for takvinduer. Fordi de fleste takvinduer er for høyt opp til nås uten en stige, er mange av disse blinds laget med fjernkontroller for å åpne og lukke enhetene. De kommer i alle forskjellige farger og er laget av mange forskjellige materialer, slik som tre og metall, og er også tilgjengelig dekket av stoff. Blinds er installert på innsiden av takvindu rammen. Hvis fjernstyrte persienner er altfor kostbar, de er også laget som manuelle avsluttende enheter som kommer med en stor stokk som passer inn i en sveiv hull, slik at du kan nå dem mens du står på gulvet. Hvis takvindu er en vanlig størrelse, kan du kjøpe pre-laget blinds. De er også laget på bestilling for uvanlig størrelse takvinduer.

Shades

Skylight nyanser som minner om romerske nyanser for vanlige vinduer er tilgjengelig. Rommet darkening effekt tilbys i ulike grader, fra lys til å fullføre rommet mørkere. De kommer i stoff, både foret og uforet, bambus, tre og et par andre typer materiale. Nyanser tilbys i fjernkontrollen eller ved håndsveiv med en lang pinne. Disse er montert rundt takvindu støping og de blir tilbudt i mange forskjellige farger. De kan være skreddersydde eller bestilt av stativet.

Skylight Covers

Skylight dekker er tilgjengelig som er installert over utsiden av takvindu. De er i hovedsak brukt til varmeblokkering og de holder solens stråler fra varme opp hjemmet ditt i løpet av air condition sesongen. De kommer i mange størrelser, eller kan være spesielle bestilles. De blokkere ut solens varme og grelle stråler, men du kan fortsatt se himmelen gjennom dem. Dette fungerer i mørkere takvindu, men det betyr ikke fullstendig blokkere ut lys.

Related Articles

  1. Ideer for Skjule eller Dekker et Exposed Hus Foundation
  2. Ideer for fjerning av gulvvoks
  3. Ideer for å fjerne rester fra Irons
  4. Design Ideer for granitt eller marmor fliser
  5. Hvordan: Hjem rette for å fjerne eller lysere Freckles
  6. Ideer for Kjeller eller kjellerdører
  7. Ideer for gardiner eller persienner på Kitchen Windows
  8. Behandlinger for å fjerne eller kurere Husholdningenes Mold
  9. Color Ideer for Office eller Computer Room

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*