Informasjon, Tips og Nyttige tips for Water Conservation

Informasjon, Tips og Nyttige tips for Water Conservation


I de siste tiårene, har betydningen av vannforbruk bli en mer avgjørende tema enn noen gang før. Enorme mengder energi og ressurser brukes på daglig basis for å levere friskt, rent drikkevann til folk over hele verden. Hver generasjon må bli undervist tradisjonelle konserveringsteknikker, samt nye som utvikler seg over tid, for å hjelpe bruker vann i den klokeste måten mulig.

bruk Mindre

Når det er mulig, prøv å bruke mindre vann til drikke, rengjøring og bading. Heldigvis er bevaring ikke vanskelig å gjøre i de fleste tilfeller. Ikke la vannet går hvis du ikke har til, for eksempel når du pusser tennene eller gjør retter. Faktisk, ved hjelp av en oppvaskmaskin faktisk sparer mer vann enn rengjøring av servise for hånd. Ta dusj i stedet for badekar - bad kan bruke opp til 25 liter vann, mens dusjing tar mindre enn 10. Gå ett skritt videre ved å holde dusjer kort - det er fullt mulig å rengjøre selv tilstrekkelig i dusjen i 15 minutter eller mindre .

utenfor Water

Det er ikke bare på innsiden av hjemmet ditt, men utenfor også som er moden for vannforbruk. Når vanning plenen, gjør det bare om natten - på den måten, vil varmen fra solen ikke føre til at vannet til å fordampe umiddelbart. Vannet vil suge inn i gresset hele natten lang, dispenserer med behovet for å re-vann det hele tiden. Tenk vaske bilen sjeldnere, og sjekke værmeldinger før du gjør det. Hvis det blir regn likevel, kan naturen gjøre jobben for deg.

Få Nyskapende

Ved hjelp av en sisterne for å samle regnvann for husholdningen blir et mulig alternativ for mange huseiere. Sisternen samler og filtrerer vann som pumpes inn i huset. Det kan deretter brukes til ethvert formål, hvor vann tilføres ved tradisjonelle våtroms metoder. Ikke bare er denne samlingen en utmerket måte å spare vann bruk for å beskytte miljøet, hjelper det å redusere vann regninger også, når den opprinnelige investeringen av sisternen er nedbetalt.

Gi det videre

Lær alle i husholdningen å spare vann: selv små barn kan læres bevaring vaner. Forklar barna hvordan familien vil arbeide for å bruke mindre vann og gir konkrete belønninger når de bidrar til å gjøre det. Spre budskapet om vannforbruk ved å gi forelesninger om emnet, skrive blogger, og oppmuntre andre til å følge ditt eksempel.

Related Articles

  1. Klesvask Tips for Energy Conservation
  2. Dusjhoder for Water Conservation
  3. Water Conservation Tips & Games
  4. Nyttige tips for bruk av Aerogarden
  5. Nyttige tips for en Baracuda G4 Pool Vacuum
  6. Soil & Water Conservation Tips
  7. Tips for en laminatgulv i skap
  8. Ideer og Tips for å kjøpe Container Garde
  9. Hvordan du skal se etter Garde tips for en Arbor Hage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*