Jeg trenger å sette Isolasjon i vegger: Kan jeg bruke Spray Skum så jeg slipper å rive opp vegger?

Isolasjon tjener dobbelt plikt: Den isolerer for å holde varmen i og kaldt ute, og det fungerer som en lyd demper for å blokkere støy fra omgivelsene. Hvis veggene er allerede på plass i strukturen, trenger du ikke å fullstendig rive dem ned for å legge isolasjonsmateriale. Du kan bruke spray skum i mellomrommene mellom veggene med minimal vegg skade.

Prepping veggene

Fjern alt fra veggen du ønsker å isolere. Hvis du har planer om isolerende fire veggene i ett rom, start med veggen lengst fra portrom. Fjern inventar som kan falle og brekke slik som bilderammer eller delikate ornamenter. Bruk en stud finder for å finne hver stud. Det er lurt å unngå pigger og konsentrere seg bare om gratis tomt rom, så merk piggene med en X for referanse. Deretter bruker du et målebånd for å måle ut innsettingspunktene langs veggen, omtrent en fot opp fra baseboards og adskilt fra hverandre ca 3 fot eller så.

Drilling

Bruk en snekker blyant for å markere hvert sted med en liten sirkel, godt unna stenderne i veggen. Utstyr til din elektrisk drill med en ½-tommers bit og bore hull gjennom hver sirkel du merket. Når hullene er ferdig, spre en dropcloth over gulvet helt inntil grunnkort å fange søl som kan lekke ut. Hansker og vernebriller er sterkt anbefalt. Nå er det på tide å legge isolasjonen.

Legge Isolasjon

Sett munnstykket sprøyteskumbeholderen tips til det første hullet og legge til en første kjøring av skum. Spray det kjøre i omtrent et minutt før du tar av munnstykket og trykke på den øvre delen av veggen. Lytt til lyden tappe gjør. Hvis det høres hult, sett munnstykket og legge til mer skum; hvis tapping høres mer ut som et dunk, er veggseksjonen full og du bør fjerne munnstykket og gå videre til neste hull.

Avslutte jobben

Gjenta prosedyren for hvert hull du boret. Holde vakt mens du går. Hvis det neste hullet i forkant av en hvor du jobber begynner å lekke skum, er veggen å få fylt til kapasitet. Når alle hullene i veggen er ivaretatt, skrape vekk overflødig skum som oste ut og fylle hvert hull med gips lapp for å dekke opp hullene. Hvis lappen du brukte er ikke i samme farge som veggen, male veggen for å skjule bevis for boring.

Related Articles

  1. Kan du bruke spray skum isolasjon rundt et ildsted?
  2. Kan du bruke spray skum isolasjon på en Cellar tak?
  3. Kan du bruke spray skum isolasjon for å fylle et hull bak en Utenfor tappekran?
  4. Kan Wall Crack hvis jeg bruker spray skum isolasjon?
  5. Hvordan bruke spray skum isolasjon i gapene mellom Window & Rammer
  6. Bør jeg Spray Skum Isolasjon Rundt stikkontakter?
  7. Hvordan isolere vegger med spray skum
  8. Spray Skum Hjem Isolasjon Teknikker
  9. Spray Skum Isolasjon brukes i flat Taktekking Systems

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*