Kabelsystem Gardin Ideas

Kabelsystemer - ofte kalt gardin ledning - er ideell for vindu behandlinger med en moderne eller industriell look. I loft, kan du også bruke kabel system gardiner som romdeler. Kabelsystemer holde en lengde på tung ledning spydighet mellom kroker eller braketter montert på veggen eller i taket, og gardinene henge fra ledningen. Selv om kabelsystem gardin ideer er så uendelig fantasien, stiler som utfyller det elegante utseendet til ledningen er best.

Ufõrede lin eller bomull Panels

Hang enkle lin eller bomull fotsid paneler for en frisk, enkel look. La dem unlined hvis personvern er ikke et problem. Hvite eller ubleket naturlige farger ser best, og utfylle enkelhet av wire. Hvis du ikke finner paneler av riktig lengde, kjøpe en bolt av stoff. Hvis du ikke sy, kan du bruke fusing tape til hem panelene. Heng dem fra gardin klipsene eller sy små ringer til toppen eller baksiden av panelene.

Dusjforheng med Grommets

Paneler med maljer - små ringer satt inn i stoffet på toppen - ser flott ut på gardin wire. Med en stiv stoff, de er veldig strukturert i utseende, nesten arkitektonisk. Hvis vinduene ikke er for høy, dusjforheng med grommets er en enkel løsning. Hvis dusjforheng er ikke lenge nok, kan du bruke en grommet kit for å konvertere vanlige gardin paneler eller lengder av stoff.

Natural Burlap Panels

Prøv unhemmed, uferdige strie paneler for en uventet utseende. Kontrasten mellom de to - den grove, naturlige burlap og den slanke industriell ledningen - forbedrer begge. Den felles element som gjør dem til å fungere sammen er rå, uraffinert innholdet i materialet, noe du ikke finner i formelle, tradisjonelle vindu behandlinger. Heng strie paneler fra gardin klipsene, eller sy små plastringer til baksiden av burlap, noe som gjør panelene ser ut til å flyte over ledningen. Du kan Ravel burlap bevisst, eller bare la det løse naturlig over tid.

Metal Mesh eller skjerm

Omfavne den industrielle utseendet på kabelsystemet ved å henge paneler av metall netting eller skjerm. Du kan kjøpe ruller av den typen som brukes for vinduet skjermer fra de fleste jernvareforretninger. Skjerm ikke Ravel lignende stoff, så det er ikke nødvendig å omringe panelene. Bare klippe dem til den størrelsen du trenger, slik at en tomme eller to på toppen for å kaste seg ned for en ren kant. Heng dem ved å tre ledningen direkte gjennom skjermen, eller bruke metall gardin trådklipp. Eller lage fleksible ringer med ball kjede, den typen som brukes for nøkkelringer og takvifte trekker.

Related Articles

  1. Gardin Ideer for en Bow Window
  2. Gardin Ideer for Wide Windows
  3. Patio Gardin Ideas
  4. Gardin Ideer for Side Lite Windows
  5. Hjem Gardin Ideer
  6. Dorm Gardin Ideas
  7. Easy Gardin Ideas
  8. Soverom Gardiner Ideer
  9. Gardin Ideer for Leather Furniture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*