Kan du spare et tre som har vært utsatt for Weed & feed?

Kan du spare et tre som har vært utsatt for Weed & feed?


Som en kombinasjon hagestell produkt, Weed og Feed, produsert av Bonide, bidrar til å stoppe ugressfrø fra spirende i gresset samtidig som det gir næring til plenen. Selv om dette kan hjelpe deg å opprettholde en sunn gress i hagen din, betyr det ikke behandle trær på samme måte. Mange trær, blant annet eple, lønn og selje, er følsomme for ugressmidler ofte brukt i ugressmiddel-gjødselprodukter. Hvis Weed & feed uhell sprer nær eller på treet, handle raskt for å redde forgiftet treet.

Alder er en faktor

Unge trær har en tendens til å være mer utsatt for Weed & feed forgiftning enn eldre trær, men enda eldre trær kan bukke under for ugressmiddel. Mange ugressmidler kan bo i jorda for mer enn et år, noe som betyr at trærne fortsette å få doser av kjemikalier hver gang de trekke fuktighet i fra jorda. Unge trær kan vise umiddelbare tegn til skade, men eldre trær kan ta litt lengre tid å vises svekket av ugressmiddel.

Leter etter symptomer

Trær vanligvis viser de første tegn til problemer i sine blader, selv om symptomene varierer avhengig av hvilke ugressmiddel er tilstede i produktet. Når de har blitt utsatt for Weed & Feed, kan bladene begynner å krølle, slå brun eller falle av. Selv om de bor grønne, kan de se forvrengt eller liten. Noen blader kan vokse på tykke stilker eller utvikle en læraktig utseende.

Lagre treet

Når du først begynner å merke symptomer på skader i treet, handle raskt for å rense jord og gjør det sunt for din treet igjen. Et par metoder kan hjelpe deg lagre treet. Påfør aktivt kull, opp til 2 pounds for hver 100 kvadratfot med bakken rundt treet, snu det ca 6 inches i jorda. Dette fungerer best når du har brukt Weed & Strøm, men før du har vannet det dypt - vanligvis en eller to hver vanning eller regner. Kullet absorberer og deaktiverer ugressmiddel slik at det ikke vil føre til ytterligere skade. Alternativt, begynne å vanne treet mer enn vanlig for å hjelpe ugressmiddelet leach så dypt ned i jorda som det er under treet rotsystem. Vann treet minst tre ganger per uke, noe som gjør at jorden er fuktig minst 4 inches under overflaten, inntil treet viser tegn til oppgang.

Ikke gjør samme feil to ganger

Et par tips kan hjelpe deg å unngå å skade treet med fremtidige Weed & Strøm applikasjoner. Ved sprøyting en flytende ugressmiddel-holdig produkt, velg en dag med lite eller ingen vind å hjelpe deg å fokusere sprayen bort fra treet. Bruk granulerte produkter når det er mulig, fordi de er mindre tilbøyelige til å drive under treet kalesjen og på sin rotsonen. Gi treet rikelig med plass når du spre produktet, eller bruke en dråpe spreder i stedet for en roterende spreder som slenger granulater i alle retninger. Hvis du må bruke en roterende spreder, velg en som har en innebygd vakt. Disse vaktene er utformet for å stoppe sprederen fra kringkasting i én retning. Ment for bruk rundt blomsterbed og innkjørsler, de også bidra til å holde ugressmiddelet bort fra trærne.

Related Articles

  1. Hvordan bare vaske klær som har vært utsatt for veggedyr
  2. Hvordan rengjøre rustfritt stål synker som har vært utsatt for en Pipe Rengjøring Chemical
  3. Navn på et tre som har Blooms som ser ut som Buttercups
  4. Et tre som har Blooms som lukter Grapes
  5. Hva kan jeg Spray på en Pecan tre som har Bugs?
  6. Slik Care for en banan tre som har vært i en kald garasje
  7. Kan du fikse en kaktus som har brutt?
  8. Hvordan kan jeg spare et tre lem som er sprukket, men fremdeles på?
  9. Problemet med en Fan-Tex Ash tre som har Brown Curling Løv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*