Kan Hibiscus startes fra borekaks?

Kan Hibiscus startes fra borekaks?


Den enkleste måten å forplante hibiskus blomst planter er med stiklinger. Anlegget er en av 300 apotekerkattost plantearter. Selv om det er en tropisk plante, det er hardføre arter som tåler kalde vintre. Planten vokser 8 fot høy og 4 fot bred, avhengig av art. Blomster vises i begynnelsen av juli og blomstre kontinuerlig til september eller den første frosten. Den 4-6 tommer, store blomster greie i morgen, lukke opp på kvelden og falle av i løpet av natten.

Type Cutting

Velg alle typer tre for borekaks fra en hibiscus treet. Den planterøttene lettest fra 3- til 5-tommers seksjoner av tre med minst to vekst knopper. Heie hormon sikrer at skjære reagerer på behandling og frembringer nye røtter. Forvent røtter å vises innen tre til fire uker og blomster i seks måneder.

rooting Medium

Bruk en lett, fuktig medium for rooting hibiskus borekaks. Blandingen av like deler av dempet torvmose, vermikulitt og humus gjør en god forrett mix. Torvmose binder fuktighet til skjære mens vermikulitt holder jorda godt drenert og luftet.

bartre borekaks

Bartre er årets vekst og er vanligvis fortsatt grønt. Denne type kutte røtter raskt og vokser i løpet av sommeren inn i en 2- til 3-fot planten. I kalde områder, ta den innendørs for beskyttelse den første sommeren før den har en stor nok rotsystem til å tåle minusgrader.

Hardwood Cuttigns

Løvtre borekaks er god for å etablere nye anlegg i høst og vinter i et beskyttet område. De nye røttene vokser litt saktere fra vekst noder. Oppbevar dem på et kjølig, godt opplyst lagringsområde, inne og bort fra minusgrader, og borekaks vokse et sterkt rotsystem av våren. Vinter-vokst løvtre borekaks er klar for planting i en fast stilling på forsommeren.

Related Articles

  1. Kan Lavendel startes fra borekaks?
  2. Hva slags planter kan startes fra borekaks?
  3. Kan Ivy startes fra en stamme?
  4. Kan Begonier dyrkes fra borekaks?
  5. Kan Gladiolus spres fra borekaks?
  6. Kan Coneflowers spres fra borekaks?
  7. Slik starter Grape Vines fra borekaks
  8. Slik starter Hortensia Busker fra borekaks
  9. Hvordan Grow Marigolds fra borekaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*