Kan jeg bruke Hylle Liners Som Rug Holders?

Et teppe holder holder et teppe fra skli rundt. Dette hindrer skader, fall og andre sykdommer som kan komme fra å plassere et teppe på en glatt overflate. Mange kommersielle og hjemmelagde løsninger kan brukes som teppe holdere, og en av disse løsningene er sokkel liners. Ikke alle sokkel liners er hensiktsmessig, imidlertid, og kostnadene ved å bruke hylle liner materiale kan være sterkt over at ved å kjøpe en kommersiell teppe holder.

Hylle Liners

Hylle liners laget av nonskid gummi er en fullgod erstatning for kommersielt tilgjengelige rug holdere. Dekorative hylle rutebåt papir anbefales ikke, da det ikke vil gripe både gulvet og teppet. Passende sokkel liners kan vises som en rull eller ark av gummi som har små hull eller en vaffel-lignende utseende. Hylle liners som er egnet til bruk som rug holdere ofte vises det samme som miniatyr rug holdere. Når du bruker sokkel liners som rug holdere, kan sokkelen fôr skli av sin egen vilje, men kan være festet til teppet via en rekke metoder, inkludert sy, liming og taping.

rug Holders

I motsetning til kommersielt tilgjengelige holdere rug, hylle foringer gir mindre grep og kan fortsatt være utsatt for glidende, avhengig av størrelsen av teppet. Små, lette tepper mer nytte sokkel liners enn større, tyngre tepper. Kommersielt tilgjengelige rug holdere er nesten alltid solgt med en festemetoden eller har blitt testet for å sikre at de ikke vil gli rundt med teppet.

Creative Rug Holder Solutions

Bruk tekstilmaling av "puffy" variasjon å tegne et design på bunnen av teppet. Stoffet maling vil skape en gripende overflate som gjør at teppet å bli satt. Utformingen kan være en hvilken som helst form, men eierne av antikke eller verdifulle tepper kan finne at permanent endre sin rug er en mindre enn levedyktig løsning. Taping eller vinne teppet ned kan også fungere. Anvendelsen av en sklisikker stoff til undersiden av teppet, slik som moleskin er en annen løsning for å holde et teppe i å skli. Dette er kostbart, men ofte mer attraktiv enn taping, overvinne eller male undersiden av teppet.

Related Articles

  1. Kan jeg bruke min Furnace som en luftrenser?
  2. Kan jeg bruke en bolle Som Planter?
  3. Kan jeg bruke Window skjermen som underbygger Resin?
  4. Hvordan kan jeg bruke husholdning ammoniakk som gjødsel?
  5. Kan jeg bruke eddik som en oppvaskmaskin skyllemiddel?
  6. Kan jeg bruke en antikk sofa i en Beach Theme for en stue?
  7. Kan jeg bruke konstruksjonslim å forsegle en lekkasje i en PVC Pond Liner?
  8. Kan jeg bruke lønnesirup i stedet for Corn Syrup?
  9. Hva kan jeg bruke Tie My Table Servietter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*