Kan jeg bruke min Furnace som en luftrenser?

Kan jeg bruke min Furnace som en luftrenser?


Siden din ovn er det sentrale punktet for luftkanalene i huset ditt, kan du bruke den til å rense luften samt varme den. Selskaper har utviklet ulike ovn-baserte systemer for å fjerne støv og drepe luftbårne mikrober.

elektro~~POS=TRUNC Filter

En ovn installeres elektro systemet setter en høy spenning kostnad på luften passerer gjennom den. Støv, pollen og mikrober blir tiltrukket og holde seg til en flyttbar filter. Avhengig av mengden av materiale som samles inn, må du kanskje rengjøre eller erstatte det med noen ukers mellomrom.

Drop-In Filters

Høy ytelse ovn filtre med samme dimensjoner som din standard filter gjøre en mer grundig jobb med å rense luften. Selv om de koster mer enn en vanlig filter, trenger du ikke å endre ovnen. Fordi de har en finere maske tverrsnitt enn standardfiltre, de reduserer luftstrømmen gjennom ovnen.

UV bakteriedrepende lamper

Du kan finne ultrafiolett (UV) lamper designet for å passe inn i ovnen. Disse trenger ikke fjerne partikler, men de dreper luftbårne mikrober med ultrafiolett lys. De bruker ca 10 watt.

Related Articles

  1. Kan jeg bruke Hylle Liners Som Rug Holders?
  2. Kan jeg bruke en bolle Som Planter?
  3. Kan jeg bruke Window skjermen som underbygger Resin?
  4. Hvordan kan jeg fikse min basseng som er Green?
  5. Hvordan kan jeg bruke husholdning ammoniakk som gjødsel?
  6. Hvordan kan jeg slå min Cannon Bed Into en himmelseng?
  7. Hva kan jeg bruke til å drepe Poison Ivy hjemme?
  8. Kan jeg bruke MiracleGro på Ivy?
  9. Hva kan jeg bruke til å rense min tregulv som vil gjøre dem skinne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*