Kan jeg bruke Window skjermen som underbygger Resin?

Kan jeg bruke Window skjermen som underbygger Resin?


Vindu skjermer er metall eller glassfiber maskene designet for å passe inn i vinduet eller skyve glassdør rammer slik at de kan filtrere rusk. Mens maskene er for grov til å filtrere støv eller andre små partikler, er det en rimelig måte å stoppe feil og blader fra å komme inn i et hjem. Vindu skjermer har en dedikert formål og bør ikke brukes til andre formål, for eksempel plast harpiks prosjekter og materiell forsterkning. Stick med materiale utviklet for disse jobbene.

glassfiber Resin

For å gjøre glassfiber, er et vinyl-liknende harpiks påføres på et underlag glassfiber fremstilt av matter eller nettmateriale. Bakstykket anvendes for å gi glassfiber styrke og struktur er noen ganger beskrevet som som et vindu skjerm. Den kan ha den samme generelle form og utseende som vindu skjermen, men en glassfiber skjerm er et helt annet produkt. De to produktene skal aldri bli slått.

primære Issues

Glassfiber skjermer og maskene er designet for harpiks applikasjoner. Vindu skjermer er utformet for grunnleggende filtrering formål. Vindu skjermer vil ikke gi den nødvendige styrken til å holde opp glassfiber harpiks. De kan møte eventuelle korrosjonsproblemer som vil ødelegge glassfiber applikasjoner over tid. Vindu skjermer er ikke utformet med samme fleksibilitet som glassfiber masker. Så de ikke kan dekke mange glassfiber materialer.

glassfiber Creation

Å gjøre en glassfiber produkt fra scratch begynne med innpakning objektet du lagvis med en glassfiber klut. Maskene er laget i forskjellige tykkelser og vever. En sterk veve har en tykk mesh, men det er mindre fleksibelt enn et svakere vev, som har en tynnere mesh. matche alltid glassfiber klut eller mesh valg med epoxy du bruker. Det faktor er en annen grunn til at vinduet skjermer ikke vil fungere; ikke alle maskene er egnet for hver harpikskombinasjon.

Materiale Repair

Hvis du ønsker å reparere eller gjenopprette materiale med glassfiber, velge en glassfiber matte. Den tynne matter kan du lappe alvorlige skader i glassfiber eller bro gapene mellom plast-baserte vegger. En hakket strand matte er en av de rimeligere alternativer, men en vevd duk eller tynn skjerm kan fungere best for mer fleksibilitet.

Related Articles

  1. Kan jeg bruke Hylle Liners Som Rug Holders?
  2. Kan jeg bruke min Furnace som en luftrenser?
  3. Kan jeg bruke en bolle Som Planter?
  4. Kan jeg bruke Old Coffee Som Potting Soil?
  5. Kan jeg bruke Clay takstein som en hage Border?
  6. Kan jeg bruke Organiske Poteter Som settepoteter?
  7. Hvordan kan jeg bruke husholdning ammoniakk som gjødsel?
  8. Hva kan jeg bruke til å drepe Poison Ivy hjemme?
  9. Kan jeg bruke MiracleGro på Ivy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*