Kan jeg spise rå solsikkefrø som har ikke vært kjøling?

Kan jeg spise rå solsikkefrø som har ikke vært kjøling?


Solsikkefrø, som mange frø og nøtter, kan spises rå, og trenger ikke å være nedkjølt. Kjøle dem vil forlenge holdbarheten, men dette er ikke avgjørende. Mens mange mennesker knekke åpne sine solsikkefrø skjell, fjern frøene og riste dem, det er helt sunt å spise frø untoasted.

Kulde

Rå solsikkefrø selges unrefrigerated, og trenger ikke å bli holdt i kjøleskap selv etter at pakken er åpnet. Som alle frø og nøtter, men de har en holdbarhet. Pakket solsikkefrø har en "best før" -datoen, men holdbarheten av frø varierer avhengig av varme og fuktighet i huset. Over tid, kan oljer i frøene harskne, noe som gir dem en bortskjemt smak. Frø som er holdt i skjell bør vare lenger enn frø som er shell-mindre. Når du smake en solsikke frø som smaker bortskjemt, spytte det ut og kast hele pakken. Harske oljer, forårsaket når olje blander seg med luft og oksiderer, kan føre til en rekke problemer, blant annet irritasjon i magen og galleblæren og leveren problemer. Kulde, selvfølgelig, vil holde solsikkefrø friskere lenger, så det er ikke noe problem med å holde frø i kjøleskapet.

Ernæring

På grunn av deres protein, B-vitaminer og essensielle fettsyrer (sunt fett), solsikkefrø er en sunn snack. En 36-gram servering av solsikkefrø gir 8 gram protein og ca 200 kalorier. De er også høy i fiber, sunne mineraler som magnesium, og frøene arbeide for å redusere kroppens kolesterol nivåer.

Å spise dem Raw

Rå solsikkefrø er sunt å spise, og kan nytes i en rekke måter. Rå solsikkefrø selges ofte i poser og kan bli funnet på dagligvarebutikker og kiosker. Vanlige smaker inkludere "Krydret", "Pizza", "Grill" og "Spicy". Å spise disse frøene, må du knekke skallet åpen. Unflavored, rå solsikkefrø kan legges til salater for en kilde til protein eller stenket på suppe som garnityr.

Lagring

Selv om de ikke må holdes nedkjølt, vil lagring av solsikkefrø (spesielt hvis de har blitt beskutt) i kjøleskapet bidra til å bevare sitt liv. Hvis de er avskallede, lagre dem i glass eller keramiske beholdere i stedet for plast. Når oljer er lagret i plastbeholdere, kan de absorbere kjemikalier utgitt av plast og være skadelig for å spise. Hvis du ikke ønsker å lagre solsikkefrø i kjøleskapet, holde dem i en glassbeholder i et mørkt skap.

Related Articles

  1. Hva kan jeg gjøre hvis Vegger har ikke 90 graders vinkler?
  2. Hvordan kan jeg fikse en demper som ikke Åpning?
  3. Hva kan jeg Spray på Petunias så Bugs Ikke spise dem?
  4. Kan jeg bruke Hylle Liners Som Rug Holders?
  5. Kan du spare et tre som har vært utsatt for Weed & feed?
  6. Kan jeg bruke Window skjermen som underbygger Resin?
  7. Kan jeg bruke Old Coffee Som Potting Soil?
  8. Hva kan jeg gjøre hvis leiligheten har svart mold?
  9. Hvordan kan jeg henge Keramiske Champagneglass som en Veggmaleri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*