Kapasiteten på digelstål Ovner

Kapasiteten på digelstål Ovner


Smeltedigel ovner brukes for smelting av stål og andre metaller ved ekstremt høye temperaturer, slik at metallet kan støpes, formet og bearbeidet for markedet. Disse ovner bruke kull, olje og gass for å generere den nødvendige varmen. De er vanligvis laget av leire ettersom ovnen må ha en høyere varmebestandighet enn de stoffene som blir smeltet inne. I motsetning til andre typer av ovner, smeltedigler er vanligvis reservert for fremstilling av små støpestykker som krever materiale av god fysisk kvalitet og, som sådan, er utformet med en bestemt produksjonskapasitet i tankene.

avdelinger

Den gjennomsnittlige digelovn har opptil 50 digler i smeltekammeret som kan brukes i et enkelt oppvarmings hendelse. Kammeret er delt inn i åtte forskjellige avdelinger - to på slutten som kan holde åtte digler hver og seks i mellom holder seks digler hver. Selv om ovnen har en total kapasitet på 52 digler, bare 50 blir brukt under en enkelt hendelse siden er nødvendig den resterende plassen for oppvarming runner kopper. Mindre ovn design med 30 digler eller litt større med 60 er også tilgjengelig fra enkelte produsenter.

Produksjon

Produksjonskapasiteten av en 50-pot digelovn er begrenset til omtrent en oppvarming hendelse hver fjerde time. Dette tilsvarer seks hendelser i en 24-timers periode og 30 hendelser per arbeidsuke hvis ovnen kjøres kontinuerlig. Hver smeltedigel kan holde ca 102 pounds av materiale. Det må alle være godt pakket og utstyrt med en leire deksel for å maksimere varme effekt. Den gjennomsnittlige resulterende utdataene kommer til om lag 74 tonn materiale per uke eller 3,552 tonn over en ett-års periode. Oppvarmingstiden og individuell digelen kapasitet er den samme for 30- og 60-pot ovn modeller.

Kostnad Vs. Kapasitet

Standard 50-pot smeltedigel ovner som opererer på full kapasitet hele året krever billig ukentlig vedlikehold, inkludert koks seng fornyelser og re-patching av interiøret silikat murstein. Mer betydelige reparasjoner, derimot, for eksempel en total ombygging av smeltekammeret, kan forventes ca hvert halvår med en gjennomsnittlig utlegget på $ 350 per reparasjon. Drivstoffkostnadene må også vurderes. Ovner som bruker olje krever ca 87 pounds av drivstoff for hver 100 pounds av materialet som smeltet, mens kullovner bruke alt fra 40 til 60 pounds av kull for samme mengde materiale. Kostnadene vil variere basert på markedspriser på kull og olje.

andre hensyn

En digelovn er så produktiv i generering av små støpestykker fordi det smeltede metall går rett fra digelen til støpeformen, uten noen mellomliggende helle øse hvor metallet begynner å avkjøles. Imidlertid bør det bemerkes at smeltedigel ovner ikke kan oksidere eller flere metaller som blir smeltet. I tillegg er de kapasiteter som er skissert ovenfor er målt gjennomsnitt, men kan variere avhengig av ovnens modell og materialet som skal smeltes. Mens en ovn kan være i stand til å oppnå større utganger enn de som er omhandlet i §§ 1 til 3, overfyller ovnen kan føre til større vedlikehold, drivstoff og reparasjonskostnader.

Related Articles

  1. Hvordan man kan sammenligne konveksjon, Mikrobølgeovn, Rotisserie & Counter Ovner
  2. Argumenter for og imot av kleberstein Wood Ovner
  3. Installere baseboard elektriske ovner
  4. Sammenligning av Ranges med konveksjon ovner
  5. Hvordan sammenligne Propan ovner
  6. Sammenligning vedovn Ovner
  7. Hva er de forskjellige størrelser av ovner?
  8. De innledende kostnadene ved Gas Vs. elektriske ovner
  9. Gass Ovner Vs. propan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*