Kitchen Wall Finish Ideas

Kitchen Wall Finish Ideas


Det er sant at kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Folk samles her for å lage mat, å spise og drikke, og for å chatte. Det er viktig at kjøkkenet være vakker og innbydende, men det er spesielle hensyn når du velger den ferdig for denne kritiske delen av ditt hjem. Et kjøkken veggens overflate må være ugjennomtrengelig for damp, fettsprut, fuktighet og varme samt slitasje-og-tåre må forventes i et rom som ser så mye action.

Maling

Forvandle kjøkken vegger raskt og enkelt med maling. Velg en glans eller semi-gloss finish, som er matterial som kan vaskes, for å gjøre dem enkle å holde rene. Få mugg motstandsdyktig maling hvis fuktighet er et problem. Lakkfarger kan anta en rekke ulike teksturer, avhengig av hvordan de brukes. De kan være en-farge paneler eller levende malerier, og kan har en glatt overflate eller en humpete en. Få et annet utseende ved hjelp av farger-on-farge effekter som ragging eller gre sammen to eller tre kontrasterende nyanser av maling.

Bakgrunn

Bakgrunn vil forvandle ditt kjøkken vegger og er enkel å installere. Det er tapet spesielt laget for kjøkkenbruk; den har en scrubbable overflate som er motstandsdyktig mot oljer og væsker. Den kommer i alle tenkelige farger og mønster, og mange bakgrunnsbilder er preget for å legge en ny dimensjon til veggen ferdig. Legg tapet grenser som en siste finishen til tapetserte vegger eller bruke dem alene for å legge til en interessant aksent til en malt vegg.

Panel

Tre- eller vinylbelagt paneling kan legge interesse, varme og tekstur til ditt kjøkken vegger, selv om den opprinnelige overflaten er i mindre enn perfekt stand. Panel med en tre finish er lettstelt, kamuflerer flekker og fingeravtrykk, og kan gi et rustikt utseende på kjøkkenet, mens vinyl finishen er tilgjengelig i mange forskjellige mønstre og farger som vil legge lys og stil til rommet.

Tile

Flis gir en rik dimensjon til kjøkkenveggen, med en dybde på skinne eller tekstur som ikke er oppnåelig på annen måte. Det er ofte brukt sammen med andre tapeter som en backsplash eller en komfyr surround, men det kan også omfatte hele veggen. Keramiske fliser kommer i mange farger, størrelser, mønstre og former, og du kan kombinere alle disse elementene for å lage et utseende som er helt din. Det er holdbart og vannbestandig. Porselen fliser er ekstremt holdbare og kan gjøres for å se ut som Kina eller som stein. Glass fliser glitrer og reflekterer lyset; det kan blandes med andre fliser eller lagt i intrikate mosaikk mønstre.

Related Articles

  1. DIY Basement Wall Finish Ideas
  2. Kitchen Wall Color Ideer
  3. Kitchen Wall Design Ideas
  4. Kitchen Wall benken Ideas
  5. Hvordan dekke skadede vegger med Kitchen Wall Finishes
  6. Rime Kitchen Wall dekorere ideer
  7. Kitchen Wall Decor Ideas
  8. Kitchen Wall Art Ideas
  9. Kitchen Wall Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*