Kommersielle Window Rengjøring Verktøy

Kommersielle vinduet rengjøringsmidler kan fungere i en rekke forhold og står overfor en rekke ulike utfordringer. For å hjelpe i sine oppgaver, for vinduer velge mellom en rekke generelle og spesialiserte verktøy. Mens det er mange typer verktøy som brukes i kommersiell vinduspusser, de alle faller inn i tre kategorier: fysisk rensing enheter, nå forlengere og de grunnleggende flytende rengjøringsmidler.

Flytende Glass Cleaner

Glass rengjøring løsninger er rikelig tilgjengelig fra både boliger og kommersielle forhandlere og er pakket i sprayflasker, spraybokser og som piller som oppløses i vann. Den primære bestanddel i glass rengjørings er vann, etterfulgt av ammoniakk, alkohol og andre additiver slik som fargestoffer, såper og parfymer. Noen glass rengjøringsmidler er markedsført som jord-vennlig, inneholder bare helt naturlige ingredienser. De primære rensemidler i glassrengjøringsmidler er ammoniakken og vannet i seg selv, mens alkoholen tilsettes for å fremme hurtig fordampning for å redusere strekdannelse.

Skrapere, Wipes og Squeegees

For støv og lys skitt, væske renere fjernes med en klut (eller et håndkle eller klut) er tilstrekkelig. For mer effektiv rengjøring av større vinduer, er en nal brukes til å dekke mer areal i kortere tid. Kantene på en nal kan forårsake striper som de beveger seg over overflaten av et vindu, men dette kan unngås ved å tørke nalen tørr etter hvert pass. Når klistremerker, dekaler og andre vanskelige objekter er godt festet til glass, blir de fjernet først ved å trykke på en skrape mellom glasset og krenkende materialet da jobbet skrapen langsomt under klistremerket eller merket før den er trukket bort fra vinduet. Håndkleet eller klut blir så brukt til å fjerne en hvilken som helst limrester.

Vann Fed polakker, Stillas og kabler

For høye vinduer, hul polene forlenge renere rekkevidde og fødevann eller rengjøringsmiddel til deler av vinduer normalt utover renere rekkevidde. Polakkene er også brukt til å utvide rekkevidden av alene og våtservietter, som fjerner overflødig vann fra glassflater på vanskelige høyder. Stasjonær stillas er nyttig for rengjøring høye vinduer som krever detaljert oppmerksomhet eller finesse uoppnåelig med staver. Bevegelige stillas og hengende seler brukes av kommersielle vinduet rengjøringsmidler for å nå et stort antall svært høye vinduer, slik som de på skyskrapere, hvor stasjonær stillas er upraktisk eller umulig å bruke.

Related Articles

  1. Kommersiell Grout Rengjøring Verktøy
  2. Kommersiell Dryer Vent Rengjøring Verktøy
  3. Malware Rengjøring Verktøy
  4. Rengjøring verktøy for septik
  5. Tornado Rengjøring Verktøy
  6. The Best Tile Floor Rengjøring Verktøy
  7. The Best Rengjøring Verktøy for linoleumsgulv
  8. Tile Floor Rengjøring Verktøy
  9. Magnetic Vindu Rengjøring Verktøy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*