Komplett overhaling av Backyard Dekket i Crabgrass & Weeds

Komplett overhaling av Backyard Dekket i Crabgrass & Weeds


Forsømmelse slutt fører til døden av de fleste landskapsplanter. Hvis bakgården ikke lenger ligner en hage og har forverret seg til flekker av nakne jord ispedd crabgrass (Digitaria spp.) Og ugress, er det på tide å starte på nytt. Den slankere vegetasjon må behandles først og deretter grunnlaget kan legges for nytt landskap. En av fordelene ved å gjøre en komplett bakgård overhaling er muligheten til å redefinere plass med en ny design.

Weed utrydding

Crabgrass er en årlig ugress som produserer profilerte mengder frø. Gresset i seg selv er lett drept med et bredt spekter ugressmiddel, slik som glyfosat, men banken av frø lagret i jord vil spire følgende år dersom de ikke behandles også. Bruk en pre-emergent ugressmiddel for å drepe crabgrass frø, som DPCA, simazin eller besulide. Disse gir også effektiv kontroll for de mange andre ugressfrø som sannsynligvis vil være til stede. Les alltid ugressmiddel etikett for spesifikke bruksområder priser og sikkerhetstiltak.

jordforbedring

For å øke jordas fruktbarhet for det nye landskapet, spredt 2 til 3 inches av kompost over hele området og till den til en dybde på 6 eller 8 inches. Hvis bakken er hardt pakket, satt opp et sprinkleranlegg og la det vann i tre til fire timer for å myke opp jord før du forsøker å dyrke. Dersom landskapet ikke vil bli plantet med en gang, må den løse jord som skal beskyttes for å forhindre erosjon. Det kan dekkes med 3 eller 4 inches av mulch eller plantet med et "cover crop" - noen årlig plante som kan bli seedet til midlertidig beskytte jorda.

Backyard design

Områder av interesse eller aktivitet - en gårdsplass, lekeplass, vann funksjonen, gate eller dør, for eksempel - bør knyttes med hagestier. Pathways gi definisjon til landskapet og kan dukket opp med materialer som mulch, dekorative grus, naturlig skifer eller betongprodukter, avhengig av intensiteten av bruk og budsjett. Områdene er definert av stiene kan da bli tematiske hage soner. Et område kan ha en skygge treet plantet i midten med en plen rundt det, mens en annen kan være reservert for planter som tiltrekker sommerfugler og kolibrier. Enkelte arter må velges basert på klima, jordtype, og soleksponering. Innenfor miljømessige begrensninger av området, er alternativene for hagedesign kun begrenset av fantasi og personlige preferanser av designeren. Den lokale samarbeidende utvidelse servicekontor vil gi en rimelig jord test på de fleste områder og nærliggende barnehager kan være en stor kilde til informasjon - og inspirasjon - for det som vokser best i regionen.

installasjon Planlegging

Våren er vanligvis den beste tiden av året for å plante, selv om de fleste trær, busker og stauder kan gå i bakken tidlig i høst. Stier, terrasser, støttemurer og andre "hardscape" funksjoner kan bygges våren gjennom høsten, når relativt varme, tørre forhold kan stole på. Den "hardscape" skal alltid bygges før noen planter er satt på plass, som de er mer beslektet til byggeprosjekter som kan kompakt jord, forårsaker skade på vegetasjon og har en tendens til å være rotete generelt. Det er også viktig å sjekke med lokale myndigheter om eventuelle landskapet funksjoner som kan være regulert. Vanlige eksempler er gjerder, vann funksjoner, dekk og over 2 fot høye støttemurer, pluss alle boder, lysthus og andre slike hage strukturer. Til slutt, før sluttføre design, pass på at det ikke er noen underjordiske verktøy linjer i nærheten av der enhver graving finner sted. Ring 811 for å ha dem merket og revidere planer for å unngå dem, om nødvendig.

Related Articles

  1. Slik unngår Crabgrass Weeds
  2. Hva bruker du til å forebygge Crabgrass
  3. Slik Dekorer Gutte & Girls 'Rooms
  4. Baderom Remodeling Ideer
  5. Hvordan ta vare på Papayas
  6. DIY Kabinett Update
  7. Fryser Organisasjon Ideer
  8. Ideer for å dekorere en elegant stue
  9. Bruker for en stor veranda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*