Landskap Design ideer med Shade Trær i seng

Landskap Design ideer med Shade Trær i seng


Designe et landskap sentrert rundt en seng av skygge trær etterlater deg med mange alternativer. Feature trærne som en naturlig baldakin for utendørs boareal eller midtpunktet i tunet med hager designet rundt det. Trærne kan tjene som anker for en koselig skygge hage som har innfødte skygge-elskende planter. Fokuser alternativene på størrelsen av hele verftet og din visjon for bruk av plassen.

skyggelagt uteplass

Bruk stein eller murstein pavers å designe en gårdsplass som gjør at skyggen trær for å spille rollen som en naturlig baldakin. Start uteplass langt nok unna badebukser for å unngå forstyrrende trerøtter. Design en fri form uteplass som utnytter tilgjengelige skygge og sol. I løpet av månedene når regionale klimaet gjør, pryder terrassen med lettstelte utendørs møbler. Gi plass for morgenkaffen, kveldscocktailer eller store familiemiddager under kalesjen av trær.

Rom for barna

Bruk den skyggefulle delen av hagen som et lekeområde for barna. Hvis trærne er solid nok, henger en gammeldags dekk eller tau swing. La barna til snack på en barnestørrelse picnic bord, eller plassere små, malte stoler under treet egnet som stille leseplass. Legg en lekestue for ytterligere å forbedre plass. Design en lunefull svingete hagen banen fra huset til trærne. Linje banen med fargerike flerårige blomster for å holde plassen innbydende.

Fargerike alternativer

Bruke skygge sengen som et midtpunkt, designe fargerike blomsterhager å balansere subtilitet av de skraverte områdene av verftet. Plotte ut blomsterbed å legge til farge der det trengs. Plant ettårige, stauder eller innfødte blomster å bringe design til livet ditt. Avhengig av hvilken type trær i sengen, for å plante skygge-kjærlig følges stauder gir dybde til hele landskapet. Design blomsterbed til å forlate masse plenen eller turstier for enkel tilgang til hver seng.

Hydrozone

Det første skrittet til hydrozoning er å innføre planter til hagen egnet for din region. Når ønskede planter har blitt identifisert, kartlegge en plan for å innføre hydrozoning trinn to. Det innebærer planting som planter sammen basert på behov for lys og vannressurser. Hold denne ideen i bakhodet når man diskuterer familiens ønsker for verftet. Dette er en vann-klok måte å begynne et landskap plan forankret med en seng av skygge trær.

Related Articles

  1. Landskap Design Ideer for varme, tørre områder
  2. Room Design Ideas med utendørs Paint Theme
  3. Uvanlig design ideer med maling
  4. Interior Design ideer med LP Covers
  5. Kjøkken design ideer med en kaffe tema
  6. Soverom design ideer med blå-hvitt Toile
  7. Modern Living Room Design & Ideas Med Pictures
  8. Landskap Design Ideer for et Skrå Front Entrance
  9. North Texas Landskap Design Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*