Landskap Design og Planter

Landskap Design og Planter


Len deg tilbake og slappe av blant fargerike blomster av blomstrende stauder og sommerblomster, evergreens busker og snikende bakken dekker. Et landskap fylt med en blanding av tekstur, form og farge gir nonstop røre hele året. Velg de planter som passer i USDA Plant hardførhet Zone for å sikre en sunn og langvarig design.

Vann-Wise Landscape

Velg vannbesparende planter til aksent ditt hjem og redusere mengden av bakken som er viet til stadig tørst gress. Planter som er godt tilpasset et bredt spekter av jord, inkludert tørr jord, bidra til å skape et levende landskap under varme og tørre årstider. Vann-messig planter som lilla coneflowers og coreopsis legge farge til landskapet og samtidig redusere mengden av vann som brukes i hagen. Bruk disse levende blomster hjemme inngangen til aksent plass. Legg dem i grupper på tre eller mer for å skape linjer av farge i inngangen. Andre vann-messig planter, for eksempel fjær siv gress, tolerere dårlige områder så vel som de som er tørt til vått. De er ideelle flankerer sidene av adgang til å definere plassen. De ser også imponerende i sett på tre for å skape et samlingspunkt i landskapet.

Herb Garden Landscape

Urter er ikke bare for matlaging - de kan plantes i landskapet for å skape aroma og farge. Mange urter er flerårig, som betyr at de kommer tilbake år etter år fyldigere og høyere enn før. Årlige urter gjemt mellom stauder bidra til å fylle ut de blanke områder av hagen og kan endres ut sesongen.

Urter som lavendel produsere lilla-til-blå blomster som vokser langs erigert blomstrende toppene. Deres sølv-til-grønne bladene er aromatiske, som er blomster, og skape en beroligende effekt i hagen. Grow lavendel langs stier og uterom som pergolaer og arbors å skape en sensorisk følelse mens du rusler rundt i landskapet. Bruk dem i containere og langs grensene for en lyssterk skjerm. Som lavendel, produserer rosmarin grå-til-grønn struktur blader som er svært aromatisk og ser bra vokst som et eksemplar plante eller i massene langs en stein hage eller sikring i hagen.

Multi-sesonger Landscape

Lag et landskap design som er en stadig skiftende mosaikk av dramatiske, dristige nyanser av løvverk og blomster i hele fire årstidene. Skriv landskapet gjennom vinranker lysthus og meandrerende grenser fylt med et bredt utvalg av sesongens planter.

Blomster som hellebores dukke opp i høst og vare til vinteren, og gir konstant farge under kjøligere årstider. Evergreens busker som kristtorn og einer ser fantastisk flankerer hagen med sine stadig levende løvverk. Low-voksende bakken dekker for eksempel vinter er ideelle plantet mellom stepping steiner og gjemt i potter å dryppe over sidene. Spring-blomstrende tulipaner, krokus og hyasint dukke opp for å lyse opp landskapet fra vinterens lull.

Related Articles

  1. Design for planter bokser
  2. Berømte Landskap Design Planer
  3. Hvordan Design og plante en Wildflower hage
  4. Landskap Design ideer med Shade Trær i seng
  5. Design for Planting Flower pærer
  6. Hvordan Tegn en høyde i et landskap design
  7. Hvordan landskap med Native Plants i Wisconsin
  8. Landskap Design Ideer for varme, tørre områder
  9. Landskap Design Ideer for et Skrå Front Entrance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*