Lawn Care: Hvordan identifisere WeedsIngen tvil om det, den mest plagsom aspektet av hagearbeid er ugress. Weeds er de ute av sted planter poking gjennom som kaninører bak hodene i et fotografi. Men noen ugress er ikke så opplagt - og kan til og med se pen - noe som gjør dem enda mer snikende. Det er noen vanlige ugress som ser ut som blomster, og noen som stikkende planter. Hvis de er pen, hvorfor ikke holde dem? Fordi ugress ta vann og næringsstoffer ment for de plantene som er designet for å være der. Ugress kan vokse frodig, noe som gjør landskapet ser ustelt. De kan skape en piknik for insekter og jordrotter, og kan også være en brannfare.

Bruksanvisning

1 Se på bilder av ugress. Det er mange online ressurser for å luke identifikasjon. Better Homes & Gardens, www.bhg.com, har en lysbildefremvisning av bilder i hagen delen av deres hjemmeside. Eller få en hagearbeid bok som inneholder bilder av ugress. Du må arm selv med kunnskap om hva som er en ønskelig anlegg og hva som er en luke fra en visuell synspunkt først.

2 Se på din landskapsforming og plen. Har noen vekst, plante eller blomst ser ut av sted? Det første trinnet er nøye visuelt skanning landskapet for å se begynnelsen av feilplassert vekst og spirer.

3 Få ned på hender og knær og sjekke jord. Selv om de fleste ugress vokser fort, de er gode på å skjule ved foten av plantene dine. Når vanning hagen din, ta en topp på jord nivå og plukke noe som ikke hører hjemme. Selv om veksten bare ser ut som et gresstrå, kan det være begynnelsen spirer av en luke. Killing ugress tidlig eliminerer problemet før det blir frodig.

4 Kontroller for busker. Brambles er anlegget som bjørnebær og bringebær vokse fra. Men i en hage, hvis uønsket, de kan være ganske ekkel. Hvis torne ikke er fanget i de tidligste stadier av utviklingen, blir det ganske vanskelig å fjerne. En ung torne vil se ut som en søt liten plante, med en hvit blomst, vanligvis med lilla flekker. De har små skrapete blader, så du må hansker for å fjerne dem.

5 Kontroller for grønne planter som ikke hører hjemme. De vanligste luke greener er smørblomst, kløver, convolvulus, løvetann, pigweed, og brennesle. Buttercup, convolvulus, pigweed og kløver har grønne blader som kronbladene på størrelse med en fingertupp. Den convolvulus sprer seg som en netting under blomster og mellom gressplanter. Det har noen ganger en hvit blomst som ser ut som en blek stemorsblomst. Løvetann har tykke stikkende damper og blader, og er strødd med små hvite puffs at folk ofte blåser å gjøre ønskene fra, spre ugressfrø over plenen og hagen. Nettles er grønne blader som vokser nær jorda og ser ut som bregne blader med en taggete kant. De vil vokse ukontrollert og trenger å bli trukket ut, og pass på å fjerne hele rotsystemet.

6 Se etter blomster som ikke hører hjemme. De vanligste luke blomster er tistel, jordskokk, søtvier, valmuer og gule søte kløver. Blomstene er ofte små og i klynger. De kan være ganske duftende, og selv pen, slik som valmue. Ikke la dette lure deg; de kan ta over og kvele dine ønskede planter og blomster. Thistle og søtvier er små og gule eller lavendel. De er plassert innenfor stilker av større anlegg. Den valmue og kløver vokser nær bakken og regnes Urter, lette å få øye på grunn av sine sterke farger. Valmue er ofte lys oransje eller rød.

7 En plen kan ha gras ugress. Felles grønt ugress er sofaen gress, crabgrass, revehale gress og floghavre. De grønne ugress vil vokse raskere og kan fortrenge dine ønskede plenen gress.

Hint

 • Sjekk for ugress på bunnen av plantene dine, som ugress liker å gjemme seg under etablert vekst.
 • Unge ugress kan vanligvis lett trekkes ut for hånd.
 • Ikke la ugress komme ut av kontroll, eller de kan kveles hage. En luke kan legge seg så tett at når du dreper ugresset, kan du skade ønskede planter.

Related Articles

 1. Hvordan identifisere Weeds av Louisiana
 2. Hvordan identifisere Weeds i innkjørsler
 3. Hvordan identifisere Weeds i en Lawn i Alabama
 4. Hvordan identifisere Weeds i din hage
 5. Hvordan identifisere Weed Planter
 6. Hvordan identifisere Weeds i blomsterbed
 7. Hvordan identifisere Weeds av Leaf Shape
 8. Hvordan identifisere Zucchini Skadedyr
 9. Hvordan identifisere Ohio Blomstrende treslag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*