Lite vedlikehold gress gro i steinete jord

Lite vedlikehold gress gro i steinete jord


Rocky jordsmonnet er vanskelig å dekke over med vegetasjon. Ujevnt underlag, dårlig dybde og variable grunnforhold krever installasjon av svært tilpasningsdyktig vegetasjon. Velge torv eller prydgresset egnet for plasseringen er viktig for å forebygge jorderosjon, mose og uønsket slankere vekst. Heldigvis er det gress som har naturlig tilpasset disse forholdene.

Års- og flerårig gress

Flerårig gress, en gang satt, vil blomstre år etter år. Årlig gress, på den annen side, fullføre sin livssyklus innen et år og må reseeded årlig. Lite vedlikehold gress som årlig rug, korn rug og årlig bromegrass er egnet for steinete jordsmonn og andre vanskelige å vokse områder. Årlige gress vokser raskt fra frø og gi en midlertidig bunndekke. Dette gjør dem til et godt alternativ til flerårig gress er etablert. Flerårig gress som hvetegress og hairgrass er egnet for steinete terreng og krever bare en seeding.

Turf Grass

Tykke, lange, grove beite gress er lite vedlikehold og egnet for steinete forhold, men er ikke alltid en god match for en bolig plen. Lite vedlikehold torv gress for steinete områder er: hardt svingel, stor bluegrass og squirreltail gress. Hard svingel er treg til å etablere så det bør bli sådd med en raskt voksende gress, som hvetegress.

ornamental Gress

Dekorative gress er en løsning på problemet plener eller steinete områder innenfor en ellers glatt plen. Disse gress er plantet i stands eller klumper og gir en pause i en hage eller landskapets monotonien. De er vanligvis høye, prærien gress som har tilpasset seg dårlig jordsmonn og tørke. Noen er lavere bakken dekker, men alt er relativt lite vedlikehold. Dekorative gress er også egnet for skråninger, grøfter eller andre ujevne overflater som krever bunndekke. Noen valg for steinete jord inkluderer juni gress og silkeaktig threadgrass.

betraktninger

Sunn gress er den beste måten å hindre mose vekst, et hyppig problem i steinete, våte miljøer. Hold gresset sunt ved å lufte den etter behov og ved å gjødsle det. Selv lite vedlikehold gress krever litt hjelp i vanskelige miljøer. Velg gress som er innfødt til ditt område som de vil kreve mindre arbeid. Lær om gress som er invasiv i ditt område. Bromegrass, for eksempel er invasiv i områder over hele Midtvesten i USA. Ta kontakt med din lokale mester gartner å lære om gress som er invasiv i ditt geografiske område. Planting invasive gress setter innfødte planter i fare.

Related Articles

  1. Kan jeg plante gress i steinete jord?
  2. The Low-Cost og lite vedlikehold Garden Plants
  3. Lite vedlikehold Busker og Hill Juridisk ideer
  4. Lite vedlikehold Landskap Planter
  5. Hva blomster å plante i en stor hevet seng for lite vedlikehold
  6. Lite vedlikehold Landskap Planter for South Florida
  7. Hvordan lage et lite vedlikehold Yard
  8. Lite vedlikehold og raskt voksende høye planter
  9. Kan Cosmos Flowers Grow i steinete jord?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*