Making Sterke så hesterEn sawhorse er en viktig del av trebearbeiding utstyr, enten du er på stedet på en jobb eller arbeider i din egen garasje eller woodshop. Imidlertid kan en dårlig bygget sawhorse ødelegge materialer hvis hesten glipper under arbeid, og kan også kaste bort tid brukt på mellomlegg ujevne sawhorse ben. Heldigvis trenger du ikke å bruke mye tid eller penger til å gjøre en sterk sawhorse som vil vare. Med riktig forberedelse, kan du bygge et par sterke sagkrakker på bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Konstruer to I-bjelker for et par sagkrakker ved hjelp av seks lengder på 32 1/2-tommers to-by-fours. For hver I-bjelke, lå en to-by-4 på en flat arbeidsflate, med to-tommers siden opp. Sentrer en annen 2-av-4 på toppen av dette forumet, med 4-tommers siden opp. Nail 2-av-4s sammen. Flip denne forsamlingen og ved en annen to-by-4, 4-tommers siden vendt opp, til den andre to-tommers side av midt styret.

2 Nail fire 30-tommers lengder av 2-av-4 til hver I-bjelke. Innrette den ene ende av hvert ben til undersiden av det øverste brettet av I-bjelke, med benet i flukt med enden av I-bjelken. Nail bena på plass. I-bjelke struktur vil tvinge bena for å feste den riktige vinkelen.

3 Nail et stykke av 12-til-12-tommers skrap kryssfiner til de ytre ender av hver sagkrakken, sammen med toppen av kryssfiner selv med undersiden av I-bjelkekonstruksjon. Trim hengende kantene av kryssfiner med en sirkelsag.

4 Forsterk sawhorses med fire 32 1/2 tommers lengder av 1-by-6 bord. Nail styrene til bena på bukker, med styrene spenner over mellomrommet mellom bena på hver side. Rett inn toppen av platene med bunnen av kryssfiner forsterkning rutene.

Related Articles

  1. Hvordan bygge Legs for en A-Frame Desk
  2. Anbefalt avstand mellom Stringers på dekk
  3. Diamond Mesh & Wood Fekting for Hester
  4. Hvordan bruke hest gjødsel som gjødsel Trygg
  5. Kan jeg sette hest gjødsel inn med min Potteplanter?
  6. Er Bamboo God for Møbler-Making?
  7. Hest Temaer for et barnerom
  8. Hva gjør en papirhåndkle sterk?
  9. Tips om å sette opp elektrisk gjerde for hester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*