Maleri Ideer for en Kitchen

Maleri Ideer for en Kitchen


Male et kjøkken kan bringe nytt liv inn i rommet. Et nytt strøk med maling fremkaller en ren følelse; en ubrukt lerret klar for sin kunst. Vær kreativ når male kjøkkenet, men være praktisk, også. Noen liter maling og noen god gammeldags albue fett kan gjøre forskjellen mellom en vakker eller en blah kjøkken.

Type

Bruk en halvblank eller blank maling når male kjøkkenet ditt. Siden søl og spruter er vanlig i et kjøkken, vil disse utførelser være den enkleste å holde rent. Mange huseiere velger å male sine skapdører med en høyglanset maling og resten av kjøkkenet i en semigloss. Dette gjør det mulig for messes å være lett tørkes bort med en fuktig svamp uten å skade finish.

to Tonet

Storkjøkken kan ta på en spennende utseende når to komplementære nyanser av maling er brukt. Bruke benkeplater som et poeng av fusjon, male den nederste halvdelen av rommet i en nyanse; for eksempel en mørk grønn, og bruke en lysere grønn på øverste halvdel av rommet. Lys på kjøkkenet ved å bruke en lysere farge, hvit eller off-white på kabinettet.

Innlemme en stol rail på det punktet av avgrensings hvis kabinettene ikke tar opp en god del av rommet.

skap

Gjør kjøkkenet skap det sentrale punktet i kjøkkenet ved å male dem i en stand-out farge. Hvis benkeplater er i marmor eller granitt, velge en nyanse i miksen for den generelle kjøkkenet maling farge. Så finner en utfyllende, men sterke farger for bruk på skapene. Accessorize kjøkkenet med elementer som små apparater, kjøkkenhåndklær og vaser i samme nyanse som de skaper for en ekstra punch.

Related Articles

  1. Maleri Ideer for en Kitchen Tilbake Splash
  2. Maleri Ideer for små kjøkken
  3. Maleri Ideer for en Teen Gutterom
  4. Maleri Ideer for et lite kjøkken med stor takhøyde
  5. Maleri Ideer for hvite vegger
  6. Wall Maleri Ideer for et Stue
  7. Maleri Ideer for Betong Patio Gulv
  8. Maleri Ideer for Barne soverom Bruke Brown
  9. Maleri Ideer for tre Knotter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*