Midt dekorere ideer

Centerpieces er attraktive eller utsmykkede dekorasjoner for midten av bordet, som vanligvis brukes for måltider eller formelle matopplevelser, og de hjelper sette stemningen for en hendelse. I likhet med de hendelser som de er brukt, kan de være formell eller uformell, elegant eller lunefull, eller de kan brukes til å lage en uttalelse. Centerpieces er ofte inkludert på tabeller for ferier, corporate events, bryllup, dusjer og andre feiringer, og er vanligvis tilpasset for hver hendelse.

Klassisk, elegant center

Mest klassiske, elegante center innlemme en formell blomst arrangement av friske blomster i en vase, skål eller urne. Alternativt kan du bruke silke blomster, men frisk er å foretrekke for formelle arrangementer, og forsiktighet bør tas for å sikre at holderen for blomstene er elegant og stilig. Du kan innlemme et bånd eller bue på holderen, hvis det er ønskelig.

En annen elegant midtpunktet idé er lys. Du kan lage en hel midtpunktet ved hjelp av ingenting, men lys og stearinlys stands av ulike størrelser, for eksempel en gruppe på tre eller fem kubelys av varierende høyder på søyle står. Som regel bruker et ulikt antall lys i noen nær gruppering. Alltid være sikker på at lys er plassert på passende varme- og brannsikre stands for å sikre voks smelter ikke på en duk eller du ikke ta et papir bord dekker i brann. Hvis ønskelig, kan du også inkludere et stearinlys ring eller andre blomster i midtpunktet, spesielt hvis du bruker et enkelt lys.

Klart glass eller utsmykkede, farget glass boller fylt med vann også lage attraktive elegante center når du plasserer flytende lys i vannet. Du kan kjøpe flytende lys i ulike former og farger for å legge interesse. Man kan også sette blanke, interessant steiner eller farget glass steiner eller kuler i bunnen av bollen for å innlemme struktur, så vel.

En annen idé er å bare plassere en rekke stearinlys på et stearinlys plate og omgi dem med polerte steiner.

Klassisk, elegant center fungere perfekt for bryllup, corporate events, bryllup dusj, brude dusj, Mat fester, helligdager og nesten enhver anledning.

Moro, Whimsical center

Mens de kan også vurderes elegant, ballong center er gøy først og fremst. Ballonger kan benyttes som en midtpunktet på egen hånd, enten enkeltvis eller i bunter. Bare blåse ballonger med helium, knytte dem til bånd av varierende høyder for å skape en attraktiv bukett, og knytte dem til en slags en dekorativ vekt slik at de holder seg på plass på bordet. En enkel vekt kan være laget av en stein innpakket i skinnende Mylar papir og bundet med et bånd.

Ballong buketter kan også brukes i kombinasjon med andre center å legge til et snev av moro og spesielle måte til en feiring. Bare binde ballongen bukett til den primære midt og la ballongene flyte over det.

Andre morsomme og lekne midtpunktet ideer innlemme blomster, men de ofte gjør det på en uformell og uvanlig måte. For eksempel kan du ordne blomster i en gammel cowboy boot for å lage center for en vestlig fest eller bryllup, i et regn støvel eller kalosje for en regnfull dag fest tema, i en liten tabletop grill for en grill, i uthulte gresskar for et fall bedrifts sammenkomst, eller i teater popcorn beholdere for en film premiere feiring. Du kan sette blomster på noen beholder som kan inneholde vann for å lage en lunefull midtpunktet; Hvis beholderen ikke vil holde vann, bruker silke blomster i stedet. Jo mer unike beholderen, og jo nærmere det er relatert til noen tema du bruker, jo mer herlig det kan være.

Ferie center

Ferie center kan inkludere blomster i riktige farger for sesongen, men ofte er ferie center består av dekorasjoner for den aktuelle sesongen vist frem i en mini display i midten av bordet. For eksempel sjokolade bunnies, påske gress og fargede egg i en kurv lage en morsom påske midtpunktet. Et overflødighetshorn, eller overflødighetshorn, fylt med små gresskar, gresskar, eikenøtter og faller bladene gjør den perfekte midtpunktet for høsten eller Thanksgiving.

En liten kopi av en slede fylt med små, uåpnede gaver gjør en fin julemidtpunktet, og et klart glass gresskar krukke fylt med godteri mais fungerer fint som et midtpunkt på Halloween.

Tenke utenfor boksen

Du kan bruke mange objekter kan du vanligvis bruker for kunst eller dekor i andre deler av huset eller hagen for tabellen centerpieces, så vel.

For eksempel kan du innlemme kunst --- som en liten skulptur eller del av hage statuer --- inn i en midt ordning. Du kan heve denne stykke kunst på en liten pidestall; plassere den på en brikke; omringe den med en silke blomst krans; dryss fargerik, formet confetti rundt det; plassere den i en grapevine krans innpakket i eføy; eller gjøre en rekke andre ting å gjøre det mer fremtredende eller omtalt i midten av bordet. Eller, kan du finne det som er mest slående som den eneste midtpunktet på egen hånd.

Inspirerte elementer gjøre stor center, som replica modellfly eller biler for en vintage fly eller bil show, små bamser for en bamse-tema baby shower, eller kreasjoner laget av Legos for barne birthday party.

Related Articles

  1. Dekorere ideer for Wall Mirrors
  2. Dekorere ideer med biler for et Gutterom
  3. Unike dekorere ideer for små områder
  4. Dekorere ideer for kjøkken Walls
  5. Forkle dekorere ideer
  6. Enkle Hjem dekorere ideer
  7. Draperi dekorere ideer
  8. Toy dekorere ideer
  9. DIY: Interiør dekorere ideer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*