Mugg lukt i puter

Mugg lukt i puter


Mugg lukt fra puter sannsynligvis betyr mold er i møblene. Flere metoder for forebygging kan holde mugg fra å vokse i din puter. Når den er der, er det vanskelig å fjerne.

Årsak til Smell

En mugg lukt i en pute betyr at det er mugg eller mugg, vokser i eller på pute. Du kan identifisere formen av sin hvite, blå eller grønn utseende, bortsett fra lukten.

Årsak til Mold

Mold blomstrer i et fuktig, mørkt miljø der det ikke er mye luft sirkulasjon. Møbler som du har holdt på lagring er utsatt for mugg, som er utemøbler utsatt for hyppige regnskyll.

resultater

En mugg lukt i en pute kan føre til ukontrollert vekst av muggsopp på at møbel. Hvis venstre ukontrollert, vil mugg forbruke cellulosefibrene i puten og gjøre det råtne.

Fjerne Smell

Pensle synlig mold av putene mens du står utenfor slik at du ikke sprer sporene rundt huset ditt. La puten i den lyse, varme sollys som i tre til fem timer, eller til den er grundig luftes. Hvis du ikke kan ta den utenfor, regissere en fan på høy til pute for å tørke den.

desinfeksjonen

Hvis det ikke er synlig mugg på puten, men lukten er fortsatt til stede, er det mugg sannsynligvis i polstringen. Ta puten til en lagringsplass selskap for gassing.

Related Articles

  1. Slik fjerner mugg lukt i Skumputer
  2. Slik fjerner du en mugg lukt fra møbler
  3. Hvordan rengjør du mugg på stoff puter?
  4. Hvordan bli kvitt mugg lukt fra Closet
  5. Hvordan bli kvitt en mugg lukt i stoppede møbler
  6. Årsakene til mold og mugg lukter Rørlegger Avløp
  7. Hvordan henge klær ute å fjerne en mugg lukt
  8. Eddik Vs. mugg lukt
  9. Hvordan kan jeg rengjøre en mugg lukt gjøre ut av en madrass?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*