Naturlige måter å kvitte Home of Bugs

Naturlige måter å kvitte Home of Bugs


Skadedyrkontroll er noe nesten alle må forholde seg til i et hjem. Insekter og edderkopper angi et hjem på jakt etter mat, vann eller varme. Selv om disse skapningene er en viktig del av økosystemet som helhet, må du lære å bli kvitt dem og holde dem ut av huset i første omgang.

Sterke Parfyme og Spicy rettsmidler

Sterke dufter frastøte mange bugs. Noen misliker lukten av mynte, sitrus eller fedd. Disse overvelde følelse av lukten av andre insekter, som ikke anerkjenner dem som mat. De maskere også andre dufter i hjemmet som kan tiltrekke seg insekter. Åpne mynte urt teposer og dryss den tørre urten over døråpninger, vinduer og sprekker i veggene. Dette vil holde ut de fleste bugs. En anvendelse av krydret urter holder også de fleste bugs i sjakk. Knust paprika eller tørr hvitløk eller løk pulver spredt over innganger til huset ditt fungerer som en frastøtende for maur og andre insekter som kan krype inn fra utsiden.

Borax

Boraks arbeider for å kontrollere maur og andre insekter ved å forgifte dem. Bland en liter vann med en teskje boraks og en kopp sukker. Sug bomull baller i denne blandingen og legg dem i en liten beholder med hull i lokket for å la maur gjennomgå i for sukker og krype ut belagt med boraks. De vil ta det tilbake til sin koloni, og boraks vil drepe den. For Kakerlakker, strø boraks i høye steder. Kakerlakker foretrekker disse og vil bli belagt med pulveret, tar giften tilbake til reiret.

såpevann

Mange insekter forlate stier som lar dem å finne veien tilbake til en matkilde. Maur er spesielt godt kjent for dette problemet. Fyll en sprayflaske med såpevann og spray over sin sti når du finner en. Såpen vil frastøte maur som den sletter sine spor. En grunne pan fylt med såpevann er en felle for lopper. Sett den ut i et område hvor loppene er et problem og skinne et lys i nærheten av det. Loppene vil hoppe for varmen fra lampen, og land og dø i såpevann.

fluer

En måte å håndtere fluer i huset er å gjøre en flue stripe. Bare klipp 2-tommers-by-6-tommers strimler fra en brun papirpose. Bland 1/4 kopp lønnesirup med en spiseskje hver av brunt og hvitt sukker. Dypp strimlene i gooey blandingen og legg dem på rist for å tørke. Når de er tørre, dytte et hull i toppen og henge dem der det er et umiddelbart problem. Sødme vil tiltrekke seg fluer, men de vil være ute av stand til å flykte fra fellen. Mint er også en flue avskrekkende. Hang mynte teposer på åpne vinduer eller dører for å frastøte fluer før de kommer i huset.

Related Articles

  1. Naturlige måter å kvitte Home of Flies
  2. Homeopatiske måter å kvitte Home of Bugs og edderkopper
  3. Naturlige måter å kvitt Hage Moles
  4. Naturlige måter å bli kvitt Bed Bugs
  5. Naturlige måter å bli kvitt ditt hjem veggedyr
  6. Naturlige måter å drepe innendørs plante Bugs
  7. Naturlige måter å bli kvitt trerøtter
  8. Naturlige måter å bli kvitt insekter
  9. Naturlige måter å bli kvitt Centipedes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*