New House Design Plan for en pensjonist

New House Design Plan for en pensjonist


Skalering tilbake til en mindre hjemme er ikke det eneste alternativet for din pensjonisttilværelse år. Noen ganger du faktisk trenger et større hus for å få plass til underholdende eller barnebarn. Det er viktig å utforme et hus som vil støtte din livsstil på mange nivåer. Innstillingen av huset vil være viktig, og vedlikeholdsproblemer bør være relativt lett å håndtere. Se på mange planer om å låne ideer som vil fungere for deg.

Monter dine personlige behov

Du må vurdere din livsstil. Ved pensjonering, kan det være lurt å tilbringe tid hjemme med barnebarn, for eksempel. Ditt hjem må ha soverom og stue for å få plass til en stor familie. På den annen side, kan du planlegger å reise mye for å besøke barnebarn i andre stater. I dette tilfellet, kan det hende at huset må være en enkel to-roms, to bad hjemme for deg og din ektefelle. Undersøke bygge nær en golfbane eller i en pensjonisttilværelse landsby med flotte fasiliteter, også.

Tilstrebe Enkelt Vedlikehold

Tenk på hvordan du kan bygge et lite vedlikehold huset. Hold verandaer, terrasser og dekk enkelt, for eksempel. Design et kjøkken for rask matlaging og opprydding. Envision et enkelt verksted som vil kreve litt tid for klipping eller trimming. Du vil ønske å bygge tilstrekkelig lagringsplass i alle rom, slik at husarbeid vil være raskere. For eksempel installere en vegg i stuen for media utstyr og bøker.

Hold Utvendig vedlikehold lav

Bygg en vedlikeholdsfri utvendig. Du kan bruke høy kvalitet ytterkledning, noen murstein og stablet stein, for eksempel. Rådfør deg med en ekspert på et hjem forbedring butikken for å lære om de beste vinduer, takrenner og utvendige dører for å se bra i mange år uten oppgraderinger. Installer småstein og mulch i store deler av verftet for å gjøre unna med overdreven verftet arbeid. Må bygge en stor carport nær bakdøren, slik at du kjører opp til losse dagligvarer er enkel. Du trenger kanskje ikke en fullskala garasje.

Bygg en kvalitet interiør

Design en trivelig innvendig plass i alle rom. Du vil tilbringe mer tid inne i huset når du blir eldre. Å ha store, energieffektive vinduer som ser ut på en hyggelig visning er viktig - selv om det er rett og slett en hyggelig bakgård innstilling. Kjøpe møbler av høy kvalitet som du vil nyte i mange år, også. Disse holdbare sofaer, stoler og soverom stykker gi hjemmet en meget eksklusivt utseende.

Opprett Open Space

En åpen planløsning vil gi interiøret en varm følelse. Åpne en vegg mellom kjøkken og stue, for eksempel. Lag en foajé på hoved døren som fører direkte inn i stuen. Planlegg hjem til lett romme foten trafikk, så det vil ikke virke overfylt.

Installer Senior Fasilitetene

Bruk parkett versus fliser på de fleste områder. Etter hvert som du blir eldre, er det tryggere å ta et fall på hard snarere enn hardt fliser på gulv. Installer solid rekkverk, brede dusjdører og et sikkerhetssystem som vil gagne deg som du blir eldre.

Related Articles

  1. Hvordan Design Planer for et ferdig kjelleren
  2. Design Planer for Pergola
  3. Design Ideas for Cabin Deco
  4. Hvordan lage planer for å bygge en Butterfly House
  5. Hvordan Design en Ranch House Floor Plan
  6. Hvordan Design Landscaping for en Ranch Style House
  7. Hvordan Design en Kitchen Floor Plan for gratis online
  8. Bygge Planer for en stor Bird House
  9. Beach House Design og dekorasjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*