Nursery dekorere ideer for Twins

Nursery dekorere ideer for Twins


Hvis du er gravid med tvillinger, er du sannsynligvis veldig spent samt nervøs. Å ha to babyer på en gang betyr å ha mer av alt: møbler, leker, klær, bleier, og baby utstyr. Når du dekorere din babyer 'barnehage, bestemme om du vil gå med et bestemt tema og hvordan du vil tilpasse plass hvis babyer er forskjellige kjønn. Du vil også være lurt å tilpasse barnehagen for hver baby.

initialer

En måte å dekorere en barnehage for tvillinger er å tilpasse det litt for hver baby. Dette er en spesielt god idé hvis tvillinger er identiske. Plasser hver babyens monogram over sengen sin ved hjelp Veggdekor eller blokkbokstaver. Sy eller skrive ut puter med dine navnestatistikken på dem, men husk å fjerne disse dekorative elementer fra sine cribs før de går i dvale.

malerier

Lag en unik barnehage ved å male en mur på en vegg. En idé er en hage veggmaleri, komplett med sommerfugler, blomster og bunny kaniner. Tilpass veggmaleri å koordinere med tema eller fargevalg.

temaer

Opprette et tema i tvillinger 'barnehage. Velg mellom temaer avhengig av hva som appellerer til deg og hva kjønn babyer er. Ideer inkluderer nautisk, plass, jungel, lekehus, strand, Raceway, slott, og zoo temaer.

Stjerner

La dine tvillinger se på kveldshimmelen hver kveld ved å stikke stjerne dekaler på taket av deres barnehage. Du kan ordne dem i former av konstellasjoner. Et annet alternativ er å trekke stjernene i taket først, og deretter male dem med glow-in-the-dark maling.

Related Articles

  1. Baby Nursery dekorere ideer for et lite rom
  2. Unike dekorere ideer for små områder
  3. Dekorere ideer for kjøkken Walls
  4. Dekorere ideer for Lodge soverom
  5. Sunflower dekorere ideer for Kitchen
  6. Dekorere ideer for fylle opp veggplass
  7. Dekorere ideer for vinduskarmer
  8. Soverom dekorere ideer for meditasjon
  9. Dekorere ideer for Wall Mirrors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*