Om Scarlet Wisteria treet

Også kjent som spansk gull, rattlebox eller rød blåregn, scarlet blåregn (Sesbania punicea) er en vanlig dyrket eksotiske pryd preget av prangende røde blomster og en aggressiv vekst vane. Opprinnelig innfødt til Sør-Amerika, scarlet blåregn rømmer ofte hager og vokser i tykke tråder i våtmarksmiljøer og langs elvebreddene.

Utseende

Scarlet blåregn vokser til en høyde på opp til 15 fot, som produserer grå eller rødbrun bark og alternative, sammensatte blader som kan være opp til 7 inches lang. Anlegget produserer klynger av 1/2-tommers til 1-tommers-lange, ert-lignende blomster som er en rik nyanse av rødoransje eller scarlet. Scarlet blåregn produserer 3-4-tommers-lange bevingede frø pods som inneholder tre til ni frø per pod.

invasivitet

Scarlet blåregn er meget inngripende, forstyrre lokale plante habitater og forårsaker elvebredden erosjon og flom. Den raskt voksende plante danner tette tråder i våte områder, noe som gjør det vanskelig for andre planter å vokse. Anlegget kutter tilgang til elver for mennesker og dyr. Scarlet blåregn produserer tusenvis av frø per år, spre frøene i bekker og elver. Frø spirer lett og være levedyktig i jorda i flere år. Selv om vinteren, kan frøkapslene på anlegget være levedyktig.

Kontroll

Det er bedre å hindre vekst av scarlet blåregn enn å prøve å kontrollere det. Forebyggende lag av mulch kan bidra til å undertrykke frøplanter i hjemmet hagen. Skjær større anlegg mekanisk, og trekke opp unge frøplanter for hånd eller med et verktøy som et ugress skiftenøkkel. Klipping kan bidra til å fjerne små, ømme planter. Hvis mulig, fjern scarlet blåregn før planten har satt frø, som frø kan spre seg i vinden og spirer andre steder. På tidspunktet for publisering, har ingen biologiske midler ennå ikke blitt gjort tilgjengelig for å kontrollere anlegget.

Advarsel

Alle deler av scarlet blåregn planten er giftig ved svelging. Ifølge North Carolina State University, frøene av scarlet blåregn er spesielt giftig på grunn av en høy konsentrasjon av saponic glykosider. Dersom frø er inntatt, kan forgiftning symptomer som kvalme, svakhet, respirasjonssvikt, magesmerter, depresjon og diaré forekomme. Respirasjonssvikt og andre symptomer kan føre til døden i noen tilfeller. Vær forsiktig hvis du prøver å kontrollere scarlet blåregn med kjemiske metoder, og følg alle instruksjonene nøye.

Related Articles

  1. Informasjon om Scarlet Wisteria treet
  2. Hvordan lage en Wisteria treet
  3. Hvordan får jeg en Wisteria treet for å holde et tre form?
  4. Slik Care for en Wisteria treet
  5. Hvor å tog en Wisteria treet
  6. Hvordan Grow en Wisteria treet
  7. Hvordan å plante en Wisteria treet
  8. Deler av en Wisteria treet
  9. Trær som Bloom Oransje blomster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*