Om Stripped Skruer

Om Stripped Skruer


Selv strippet skruer kan være en plage, er det nesten umulig å hindre at dette skjer en gang i blant. En enkelt strippet skrue er ofte nok til å forhindre en hel sak fra åpningen, en del fra å komme ut, eller et møbel fra demontering. Ofte forsøker å fjerne skruen bare resultere i hodet blir mer skadet, og redusere sannsynligheten for en enkel fjerning.

Betydning

Strippet skruer kan oppstå hvor som helst fra små elektronikk til biler. Selv om de større skruer er sterkere og krever mer kraft for å bevege seg, kan mindre de være enda mer vanskelig, siden de er mer tungvint å arbeide med. Det finnes mange metoder for å fjerne en av disse skruene, men hvis den ligger i en tett eller innfelt plassering, er det ofte svært vanskelig å få tilgang med tradisjonelle fjerning verktøy. Skruer inne av sensitive enheter krever mye omsorg ved fjerning for å unngå å forårsake skade.

typer

Alle typer skruehodene kan bli fjernet. Phillips hoder er den mest skadet, siden de er den svakeste av design. De skarpe vinkler av kontaktområdene ikke jevnt fordele trykk, og så snart den første skaden er skjedd, er skrutrekkeren i stand til raskt å skjære hodet inn i en sirkel. Flat skruer er mye sterkere ved design, siden hele innsettingspunktet på skrutrekkeren er et kontaktområde. Vanligvis er den eneste gangen disse blir strippet når sporet er ikke dypt nok. Allen og Torx hoder kan også bli offer for denne type skade.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå denne situasjonen er å bruke riktig størrelse driver for skruen. Hvis det riktige verktøyet brukes for jobben, vil de fleste skruer fjerne med letthet. De fleste av strippe skjer når en bit blir brukt som er for liten for skruen. Dette gir rom for sjåføren å vibrere, og det er raskt i stand til å chip bort kantene på skruehodet. Når denne skaden er gjort, selv om du bruker riktig størrelse driver, er du neppe være i stand til å fjerne skruen.
En skrue som bare er litt strippet kan noen ganger fjernes ved å holde skrutrekkeren med en liten vinkel, og bruke kraftig trykk rett inn skruen som du slår. Dette øker friksjonen mellom driveren og skruehodet, og gjør en vellykket fjerning mye mer sannsynlig.
I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å bruke en ekstraktor, eller et spor kan være nødvendig å skjære over lengden av hodet, slik at en vanlig skrutrekker kan settes inn.

betraktninger

En skrue vifte er den riktige måten å fjerne en strippet skrue, men hvis ekstraktoren ikke oppnår et faststoff bite inn i hodet, kan en liten borkrone brukes til å starte et hull for spissen av ekstraktoren. Hvis en skrue er på et sted med minimal tilgang, kan det hende at fjerning metoder begrenses. I enkelte situasjoner kan det måtte bores ut ved bruk av en bit. Dette fjerner hele skruen, og montering området rundt den. En større, selvgjengende skrue kan deretter brukes til å starte et nytt hull.

Advarsel

Du vil sannsynligvis oppleve metallspon fra de deler av skruen som ble skrapet bort. Dette er perfekt for å lage metallsplinter i huden, så de bør tørkes bort før de har sjansen til å forårsake skade.
Den fjernes skruen vil bli meget solid festet til enden av en ekstraktor etter at den har blitt brukt. Selv om et par av filklør og noen solid press noen ganger kan bryte bindingen, er det ofte et krav for å kjøpe en ny kjøkkenvifte for neste prosjekt.

Related Articles

  1. Verktøy for å fjerne Stripped Skruer
  2. Slik fjerner Stripped Skruer med en Impact Driver
  3. Slik fjerner Stripped skruer og bolter
  4. Triks til å skru på Stripped Skruer
  5. Triks for å slå Stripped Skruer
  6. Hvordan få Stripped Skruer ut av en tappekran
  7. Den beste måten å fjerne en gammel Deadbolt Lås med Stripped Skruer
  8. Slik fjerner Rusted Stripped Skruer
  9. Slik fjerner Very Small Stripped Skruer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*