Pergola Typer

Pergola Typer


Pergolaer er hage strukturer som tilbyr skygge, et sted å spise og hvile og et attraktivt samlingspunkt. Det finnes en rekke former og typer. De er noen ganger forbundet til eller understøttet av et hus eller en annen struktur, men de kan også stå alene. Søyleganger kommer i en rekke materialer; mens tre er mest vanlig, men de kan også være laget av vinyl og glassfiber.

gangvei Pergola

Gangveien pergola står av seg selv og er populær i fellesområder som parker og noen ganger skolens område. Den er designet for å tilby skygge og et sted å stå for en stund.

Box Pergola

Boksen pergola er preget av sin grid-lignende tak og vegger. Denne typen pergola tilbyr litt skygge, som taket har firkantede hull. Dette pergola er populær blant gartnere, som plante vinranker til å vokse rundt det, og noen ganger helt dekker strukturen i frodige planter.

planter Pergola

Planter pergola er like populær blant gartnere, bortsett fra denne ene ofte dekker gangveier. Den har bokser for planter ved foten av kolonnene. Dette gjør en fin samlingspunkt for en hage når dekket av vinstokker med blomster.

Festet og frittstående søyleganger

Det er mange søyle som er festet til et hus eller en annen struktur. Disse er vanligvis reist for sosiale og ly formål. Folk samles under dem, ofte på grilling eller andre utendørs anledninger. Frittstående pergolaer kan bygges hvor som helst i en hage. De har de samme funksjonene som de vedlagte pergolaer, men er ikke avhengig av en annen struktur å stå.

Related Articles

  1. De beste Patio Design
  2. Hvordan Design en hage Hideaway
  3. Store Backyard Ideas
  4. Typer Pergola bygge
  5. Typer Patio Construction
  6. Hvordan bygge Pergola kolonner fra Gartner Stone
  7. Hvordan bygge en pergola med en Swing
  8. Hvordan bygge en pergola over et vindu
  9. Slik Dekorer en Mini Pergola Bruke en Trellis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*