Popcorn Ceiling Alternatives

En rekke alternativer til popcorn tak eksisterer. De fleste er enkle teknikker som kan oppnås med litt øvelse. Når popcorn taket er fjernet, kan du deretter velge en tekstur mer egnet til din stil. Du har også muligheten til å gå uten en tekstur og la taket glatt. Øve med noen sammensatte på en firkantet stykke av tre eller gips vil hjelpe deg å avgjøre hva som er mulig og ser best ut.

Knockdown eller Skip murskje Texture

Denne tekstur er begynt en av to måter. Gips forbindelsen blir først enten sprøytes på med en kompressor eller rulles på med en maling valse og, spesielt, en plastisk sløyfe valse. Hvis du ruller ut den forbindelse, med en plast løkke roller vil bidra til å gi en frakk som vil gi rom for en mer attraktiv ferdig utseende. Ved hjelp av en bred sparkel eller gips kniv, du da lett skrape over sprayet tekstur for å glatte ut støt, noe som gir taket utseendet stukkatur.

Varianter av Skip murskje Texture

Kreativiteten er ditt som grunnleggende hopp sparkel teknikken kan bli styrket eller endret på en rekke måter. Legge til en liten virvel til konsistensen er en vanlig teknikk. En annen teknikk er å skrape i seksjoner, og i en retning for å skape en kraftigere mønster med forbindelsen. Holde en jevn tekstur i hele taket er også viktig å gjøre det ser profesjonelt.

Skim Coat

Skummet belegget oppnås ved å jevne ut på et tynt lag av gips forbindelse, for det meste for å fylle sprekker, noe som etterlater en jevn og noe jevnt lag over hele taket. Du kan sand forbindelse ned litt etter at den har tørket for å øke glatthet, eller la den være alene for å skape utseendet av en pusset tak.

Forbindelse Tykkelse og blandinger

Justering av tykkelsen av gips forbindelsen vil tillate forskjellig utseende og teknikker. Tynning sammensatt og påføre et tynt lag med en kompressor, for eksempel, vil tillate deg å lage appelsinskall tekstur. Dette tekstur har glatt, litt hevet støt jevnt spredt over hele taket. En vanlig blanding er det av forbindelse og sand. Bruke hoppe sparkel teknikken med denne behandlingen vil gi en grovere og dristigere utseende til teksturen.

Verktøy

Du kan få kreative når de skal velge hvilket verktøy som fungerer best for utseendet du ønsker å oppnå. Noen ser er best oppnås ved hjelp av en spesiell type børste, mens andre krever å eksperimentere med forskjellige typer gips kniver. Jo større kniv, jo bedre men siden du ønsker å dekke så mye areal som mulig for å fullføre et rom i én økt. Jo mer konsistent den generelle struktur, jo bedre det ser ut.

Related Articles

  1. Popcorn Ceiling Fjerning & Farer
  2. Popcorn Ceiling Vs. stucco
  3. DIY: Popcorn Ceiling
  4. Popcorn Ceiling fare
  5. Popcorn Ceiling Texture Removal
  6. Basement Ceiling Alternatives
  7. Popcorn Ceiling Hjelp
  8. Slik fjerner Popcorn Ceiling & Glitter
  9. Slik fjerner en tidligere malte Popcorn Ceiling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*