PVC Fence Prosjekter

PVC Fence Prosjekter


PVC er et sterkt og lett materiale som er forholdsvis billig å kjøpe, slik at det er egnet for en rekke forskjellige former og funksjoner, fra gjerder til rørledningen. Fekting laget av PVC er tilgjengelig i mange forskjellige former og stiler for å møte behovene til installasjonsprogrammet.

Privacy Fence

PVC er et utmerket alternativ for de som ønsker å bygge et privatliv gjerde for å skjerme av deres eiendom fra visningen, fordi det kan installeres på en måte som gir ingen hull - PVC privatliv fekting benytter solid ark for kroppen av gjerdet. Privacy gjerder kan toppet med dekorative mønstre, for eksempel vertikale striper eller ruter, eller gjerdet kan stå vanlig med bare en ramme bygget ut av innlegg og tverrstykker med gap-fri personvern ark på plass mellom dem.

Picket stil

Den hvite stakittgjerde rundt gården til et hjem er et ikonisk bilde av en enklere tid. I tillegg til fekting av gården, kan stakittgjerder være ganske attraktivt. Med PVC, kan et gjerde bli installert med en flat topp, eller en mer dekorativt utseende kan oppnås ved å skape en lysbue-form med toppen av innsatsen mellom hvert par av innleggene.

Ornamental Fence

Ornamental gjerder bro mellom privatliv gjerde og stakittgjerde. Mens dekorative gjerder kan bygges til full høyde som et privatliv gjerde, slik at for samme beskyttelse, de har også åpninger for å hindre gjerdet fra å være et enkelt lukket-off kropp. Lamellene i en PVC dekorativ gjerde kan være utformet for å gjenskape en rekke ulike fekting stiler, for betydelig mindre kostnader enn sine tre kolleger.

Post og Rail Fekting

Post og jernbane fekting er det vanligste valget for de som ønsker å gjerde inn et stort område raskt og billig. Post og jernbane gjerder krever installasjon av firkantede innlegg rundt hele omkretsen blir inngjerdet. Med innleggene på plass, skinnene, som er bred i ansiktet, skyves gjennom innleggene, med flere rader med rails som brukes til å stenge av gjerdet. Disse PVC gjerder er ekstremt værbestandig og vil ikke ruste og falle fra hverandre så raskt som et tregjerde.

Split Rail Fekting

Split rail fekting kan også brukes til å gjerde av en stor eiendom for mindre enn personvernet eller dekorative muligheter. Split rail fekting bruker bjelker som kjører bare mellom et par innlegg. Mens split rail krever flere deler og tar lengre tid å installere enn standard post og jernbane, er det ideelt for de som kanskje trenger å gjøre midlertidige åpninger i deres gjerdet, fordi det er lettere å fjerne skinnene mellom et par av innleggene i split rail gjerde . Som med post og jernbane gjerder, PVC delt rail fekting er bedre egnet for å tåle påkjenningene av år utsatt for elementene.

Related Articles

  1. Hvordan rengjøre en PVC Fence
  2. PVC Husdyr Prosjekter
  3. Hjemmelaget PVC Fence
  4. PVC Fence Styles
  5. PVC Fence Components
  6. PVC Hage Prosjekter
  7. Installasjonsveiledning for et PVC Fence
  8. Cedar Split Rail Fence Prosjekter
  9. Vinyl Vs. PVC Fence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*