Rail Fence Styles

Rail Fence Styles


Rail gjerder består av en rekke horisontale planker - eller skinner - som strekker seg, på varierende høyder fra bakken, på tvers av vertikale innlegg. Ifølge Rustikk Girls, er den åpne utformingen av jernbane gjerder invitere til gjester og naboer, og ikke blokkere ut utsikt over det omkringliggende landskapet. De fungerer godt med alle typer utendørs dekor, men er kanskje best egnet for ranch-stil hjem. Hvis du tenker på å installere en skigarden, er det flere designstiler å velge mellom.

Lap Joint Rail Gjerder

Ifølge Taylor Utleie, fanget felles rail gjerder er den enkleste å konstruere. Skinnene på disse gjerdene overlappe innleggene, kommer enten foran eller bak dem. Du kan ganske enkelt spikre eller skru skinnene på plass. Mens lett å bygge, runde felles rail gjerder er generelt mindre strukturelt sikker enn andre stiler.

Riflet Joint Rail Gjerder

Sporete felles rail gjerder tilby en høyere grad av stabilitet enn sine runde felles kolleger. Som lap joint gjerder, felles rail gjerder har skinner som overlapper innlegg. Men i denne stilen, de overlappende skinner passer inn i sporene som du så eller skåret i innleggene, som tar presset av spiker eller skruer og gjør skinnene mindre sannsynlig å bli forskyves.

Butt Joint Rail Gjerder

En buttskjøt refererer til to flater som matcher, eller sammenstøtende, i rett vinkel. De fremre kanter av skinnene er de flater som baken opp mot overflaten av innlegget i rett vinkel. Mens skjøtene er litt vanskelig å konstruere, som du må vinkel spiker og skruer, slik at de trenge jernbane og / eller legge distanser, de gir ofte en mer estetisk utseende, så det er ingen overlappende skinner. Skinnene bare "forsvinner" på sidene av innleggene.

Tappet Joint Rail Gjerder

Tappet felles rail gjerder er enda renere utseende enn sine rumpe felles kolleger og er også mer strukturelt lyd. De har innlegg som har mortises - eller åpninger - kuttet i sine sider. Dette gjør rails, eller i noen tilfeller tapper (deler som stikker ut i endene av skinnene), for å passe lett inn i innleggene, uten å kreve noen spikre eller skru. Alle vekten er lagt på innleggene.

Spor Joint Rail Gjerder

I likhet med tappet felles rail gjerder, Spår felles rail gjerder har åpninger for mottak av skinner. Men i dette tilfellet, åpninger gå hele veien gjennom innleggene, slik at skinnene til helt trenge dem og komme ut i andre enden. Denne stilen er ofte brukt for dekorative formål.

Related Articles

  1. Post & Rail Fence Styles
  2. Stiler av Split Rail Fence
  3. Cedar Fence Styles
  4. Wood Farm Fence Styles
  5. Hvordan lage en Split Rail Fence for et barns rom
  6. Timber Fence Styles
  7. PVC Fence Styles
  8. Definisjon av en Split Rail Fence
  9. Japanske Wood Fence Styles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*