Regler for å legge Pool Chemicals in the Rain

Regler for å legge Pool Chemicals in the Rain


Svømmebassenget eiere kan legge til desinfisering og stabiliserende kjemikalier som de vil når det regner. Imidlertid vil kontinuerlig regn påvirke vannets kjemiske balanse. Dette er fordi regn plukker opp atmosfæriske forurensninger, som organiske materialer og til og med algesporer, når det faller. Regn kan også slå litt surt, kaste av en pool pH-nivå. Det er vanligvis best å vente til etter en regn å legge kjemikalier til et svømmebasseng. Det er noen grunnleggende strategier for å følge før og etter en regn for å opprettholde et basseng kjemiske balanse.

under Regn

Å vite når en lengre periode med regn er prognosen kan tillate deg å forberede visse kjemiske endringer knyttet til nedbør. Regn er ofte litt surt og spesielt så nær store bysentra hvor miljøgifter er utvist i større mengder fra fabrikker og biler. Regn også fanger pollen og annet organisk materiale som vil ende opp i et basseng. Legg litt mer klor og pH balanse kjemikalier enn du trenger når du utfører regelmessig basseng vedlikehold å gjøre rede for disse potensielle endringene og opprettholde bassenget kjemiske balanse.

etter Nedbør

I nesten alle tilfeller, må du legge kjemikalier til et basseng etter det regner. Kontroller vannets pH-verdi først. Hvis imidlertid pH-verdien er for lav (under 7,0), holder seg på å øke pH-verdien til etter tilsetning av klor. De fleste klor formuleringer vil øke et svømmebasseng pH-nivå litt på egen hånd. Vanligvis vil klor lesning under 1,5 deler pr million (PPM) krever tilsetning av nok kjemisk for å heve nivået til 2,0 PPM.

Legge Kjemikalier

Den typiske formel for å følge når du legger klor til et svømmebasseng er en pund av kalsiumhypokloritt kommersiell pool klor per 10.000 liter vann. Dette bør holde klornivået ved den nødvendige 2,0 PPM. Sjekk klornivået kort tid etter regn avsluttes hvis den kjemiske ble lagt rett før eller under regn. Når klor har stabilisert seg, arbeide for å få poolens pH-verdier til en lesning på 7,2 til 7,4. Merk at klor forsvinner raskt når pH nivået viser under 7,0 og fungerer dårlig på målingene overstiger 8,0.

Hyppighet

Under en langvarig nedbør, sitt beste for å kontrollere et basseng kjemiske balanse noen få timer. Dette vil forberede deg til å ta affære etter regn stopper. En langvarig regn definitivt betyr at flere klor og pH balansering kjemikalier må legges til fordi de vil bli spist opp raskt ved elementer i regnet. Kontinuerlig kjører bassenget filteret ved regn også anbefales.

Related Articles

  1. Retninger for Intex Pool Chemicals
  2. Hvordan bruke et testsett for å sjekke Pool Chemicals
  3. Slik Clear opp Grønn Pool Vann After The Rain
  4. Beregningen av kjemikalier for å legge til din Pool
  5. Om Natural Pool Chemicals
  6. Regler for Gjerder for private bassenger
  7. Trinn for Inground Pool Installasjon
  8. Bruker for Solar Pool Covers
  9. Ofte stilte spørsmål om Pool Chemicals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*