Riktig Kanal Installasjon

Riktig Kanal Installasjon


Korrekt montering av kanaler er viktig i hus som bruker sentralvarme eller kjølesystemer. Kanaler sirkulere luften og lufte rom, så hvis installasjonen er gjort feil beboerne kan oppleve dårlig ventilasjon, ujevn oppvarming, noen ganger et betydelig støynivå. Når kanaler er gjort riktig, ikke bare er disse plagene unngås, men huseiere kan spare $ 50- $ 200 eller mer i året på oppvarming regninger.

Starter

Sjekk din lokale forskrifter om kanalsystemer, lufttilførsel og avstandsbestemmelser. Skape nok plass i kanal for rengjøring og vedlikehold, bygging og tetting, og inspeksjon.

Utvid kanalene til full lengde for riktig dimensjonering. Ikke installer når de er komprimert, og ikke bruke lengre lengder enn nødvendig. Unngå å bøye disse kanaler rundt skarpe hjørner, og holde dem borte fra varme.

Tilkoblinger og skjøter

Mål lengden på kanalen som du trenger og klippe rundt om materialet med en kniv eller saks. Bruk avbitertang for metall. Trekk tilbake isolasjonen og jakken. Skyver minst en tomme av kjernen over montering, tar det forbi vulsten. Vikle tape over sømmen i det minste to ganger og plassere en klemme over kanalen og tape, forbi vulsten. Plassere isolatoren og kappe over kjernen og sette i det minste to lag av tape rundt det. En klemme kan også brukes i forbindelse med båndet eller i stedet for den.

Splice kanaler ved å sette to endene av kjernen sammen på fire inches av metallhylse etter trekke jakken og isolasjon tilbake. Pakk to lag med duct tape rundt kjernene og plassere klemmer over lag, men forbi perler. Sett isolasjon og jakke tilbake og fest den med to lag med duct tape.

fleksible kanaler

Fleksible kanaler i visse områder, for eksempel på loftet, må støttes for å hindre den fra å falle eller knekking. Hvis du velger å støtte det med kleshengere eller saler festet til et sikkert område, må støttene festes maksimalt fem fot fra hverandre. Disse kleshengere eller saler må være minst 1-1 / 2 inches i bredden. Kanaler kan også bli støttet ved å hvile dem på takbjelker eller truss støtter.

Ved bruk av kleshengere eller saler, feste dem mellom svingen og tilkoblingen til å gi dem en plass hvor kanalen er rett og hindrer den fra å bli skadet. Kanaler monteres vertikalt bør ha en støttering installert mer enn seks fot fra hverandre. Kontroller luftstrømmen når du har kanaler installert og foreta justeringer deretter. For å forsegle kanalene, bruke metall tape eller fugemasse fugemasse i henhold til produsentens instruksjoner.

Related Articles

  1. Riktig Kanal Installasjon på en Furnace
  2. Riktig Underlaget Installasjon
  3. Riktig Kanal for en baderomsvifte
  4. Riktig Kanaler for Swamp kjølere
  5. Klikkes sammen Kanal Installasjon
  6. Regler for Utvendig Kanal Installasjon
  7. Riktig Gutter Installasjon
  8. Riktig Bjelkelags Installasjon på en betongplate
  9. Gjør det selv Metal Kanal Installasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*